Vegetarisk hummus-sandwich
Vegetarisk hummus-sandwich

Vegetarisk hummus-sandwich

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
15 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Sprøde, friske grøntsager og lækker, cremet hummus i en sprød sandwich. Denne lækre vegetariske sandwich er hurtig og nem at tilberede og perfekt i madkasser eller på farten.

Ingredienser

2 Portioner
1 
dåse kikærter (drænet vægt 240 g)
1 spsk.
hørfrøolie
Friskmalet peber
1 
lille gulerod
1 
lille squash
1 
rødløg
1 
lille rød peberfrugt
1 
lille aubergine
2 spsk.
olivenolie
2 tsk.
honning
40 g
rucola
2 
flabatta (flade ciabattabrød)
Næringsindhold:2.685 kJ / 641 kcal
19,8 gFedt
20,4 gProtein
87,8 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  dåse kikærter (drænet vægt 240 g) – 2 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft1 spsk. hørfrøolie – Friskmalet peber – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg

Forvarm ovnen til 200°C. Dræn kikærterne og purér halvdelen med 2 spsk. Kikkoman ponzu yuzu sojasauce og 2 spsk. vand. Læg de resterende kikærter i et lille ovnfast fad og bland dem med hørfrøolie, en smule peber og 1 spsk. Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg. Bag dem i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter.

Step 2

1  lille gulerod – 1  lille squash – 1  rødløg – 1  lille rød peberfrugt – 1  lille aubergine – 2 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg – Friskmalet peber

Forbered grøntsagerne og skær dem i skiver på 2 mm tykkelse eller stykker på 2 cm. Vend dem i olivenolie, 3 spsk. Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg og lidt peber. Fordel dem på en grillrist og grill dem i ca. 15 minutter, afhængigt af hvor møre du gerne vil have dem. Alternativt kan du tilberede dem på komfuret i en grillpande eller i ovnen med grillfunktion. 

Step 3

2 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft2 tsk. honning – 40 g rucola – 2  flabatta (flade ciabattabrøde)

Bland 2 spsk. Kikkoman ponzu yuzu sojasauce med honning til dressingen. Skyl og dup rucolaen tør. Skær de to flabatta over og smør hummus på begge sider. Læg rucola og grillede grøntsager på den nederste del, dryp dressingen over, og læg den øverste halvdel på. Pynt med et par sprøde kikærter efter smag og behag og server resten sammen med de resterende grøntsager.

Tip:

Prøv at tilsætte et lag gedeost for ekstra smag.

Opskrifts-ID: 1540

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 dåse kikærter (drænet vægt 240 g) – 2 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft1 spsk. hørfrøolie – Friskmalet peber – 1 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg

Forvarm ovnen til 200°C. Dræn kikærterne og purér halvdelen med 2 spsk. Kikkoman ponzu yuzu sojasauce og 2 spsk. vand. Læg de resterende kikærter i et lille ovnfast fad og bland dem med hørfrøolie, en smule peber og 1 spsk. Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg. Bag dem i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter.

1 lille gulerod – 1 lille squash – 1 rødløg – 1 lille rød peberfrugt – 1 lille aubergine – 2 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg – Friskmalet peber

Forbered grøntsagerne og skær dem i skiver på 2 mm tykkelse eller stykker på 2 cm. Vend dem i olivenolie, 3 spsk. Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg og lidt peber. Fordel dem på en grillrist og grill dem i ca. 15 minutter, afhængigt af hvor møre du gerne vil have dem. Alternativt kan du tilberede dem på komfuret i en grillpande eller i ovnen med grillfunktion. 

2 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft2 tsk. honning – 40 g rucola – 2 flabatta (flade ciabattabrøde)

Bland 2 spsk. Kikkoman ponzu yuzu sojasauce med honning til dressingen. Skyl og dup rucolaen tør. Skær de to flabatta over og smør hummus på begge sider. Læg rucola og grillede grøntsager på den nederste del, dryp dressingen over, og læg den øverste halvdel på. Pynt med et par sprøde kikærter efter smag og behag og server resten sammen med de resterende grøntsager.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.