Burrito-bowl med teriyakimarinerede søde kartofler, sorte bønner og avocado
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg bagepapir på en stor bageplade. Fordel de søde kartofler på bagepladen, tilsæt 3 spsk. Teriyaki marinade og 1 spsk. olie, og vend kartoflerne godt i marinaden. Bag dem i 35-40 minutter, til de er gyldne og møre.
Step 2
I mellemtiden koges risen efter anvisningen på pakken. Lad den derefter dryppe af, og stil den til side.
Step 3
Varm 1 spsk. af olien op på en mellemstor pande, og damp løgene i olien i 5 minutter, til de er bløde. Tilsæt hvidløg og chipotlepasta, og lad det snurre med i 2 minutter. Tilsæt bønnerne, 1 spsk. Teriyaki marinade og en sjat vand, og lad det hele simre videre i 5 minutter.
Step 4
Varm resten af olien op på en pande ved høj varme, og svits peberfrugterne i 6-8 minutter, til de er brunede og bløde.
Step 5
Fordel risen i 4 portionsskåle, og anret de søde kartofler, bønnerne, de røde peberfrugter og avocadoskiverne ovenpå. Pynt med limebåde og snittede forårsløg inden servering.
Opskrifts-ID: 291
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide