Rispapirruller med tofu
Et fristende sprødt mellemmåltid: Disse rispapirruller er fyldt med nudler, saftig tofu og en blanding af sprøde grøntsager. Det hele toppes med hakkede peanuts, så hver en bid er en fryd for ganen.
Fremgangsmåde
Step 1
6 ark rispapir – 100 g tofu – ½ rød peberfrugt – ½ lang agurk – 40 g rødkål – ½ squash
Skær grøntsagerne og tofu i stave. Læg rispapirarkene i vand, indtil de er bløde.
Step 2
120 g kogte risnudler – 20 g kogte ærter – 2 spsk. hakkede peanuts
Læg en portion nudler, tofu, grøntsagsstave, kogte ærter og nødder på et ark rispapir. Rul det forsigtigt sammen omkring fyldet.
Step 3
2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. ahornsirup – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. frisk koriander
Bland ingredienserne til saucen sammen og server den sammen med rispapirrullerne og koriander.
Opskrifts-ID: 1318
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide