Rispapirruller med tofu
Rispapirruller med tofu

Rispapirruller med tofu

Samlet tid20 min.
20 min.Arbejdstid

Et fristende sprødt mellemmåltid: Disse rispapirruller er fyldt med nudler, saftig tofu og en blanding af sprøde grøntsager. Det hele toppes med hakkede peanuts, så hver en bid er en fryd for ganen.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
6 
ark rispapir
100 g
tofu
 ½ 
rød peberfrugt
 ½ 
lang agurk
40 g
rødkål
 ½ 
squash
120 g
kogte risnudler
20 g
kogte ærter
2 spsk.
hakkede peanuts
2 spsk.
frisk koriander
1 spsk.
ahornsirup
1 spsk.
limesaft
1 spsk.
peanutbutter
Næringsindhold:1949 kJ / 466 kcal
20 gFedt
19,3 gProtein
50 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

6  ark rispapir – 100 g tofu –  ½  rød peberfrugt –  ½  lang agurk – 40 g rødkål –  ½  squash

Skær grøntsagerne og tofu i stave. Læg rispapirarkene i vand, indtil de er bløde.

Step 2

120 g kogte risnudler – 20 g kogte ærter – 2 spsk. hakkede peanuts

Læg en portion nudler, tofu, grøntsagsstave, kogte ærter og nødder på et ark rispapir. Rul det forsigtigt sammen omkring fyldet. 

Step 3

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. ahornsirup – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. frisk koriander

Bland ingredienserne til saucen sammen og server den sammen med rispapirrullerne og koriander. 

Opskrifts-ID: 1318

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

6 ark rispapir – 100 g tofu – ½ rød peberfrugt – ½ lang agurk – 40 g rødkål – ½ squash

Skær grøntsagerne og tofu i stave. Læg rispapirarkene i vand, indtil de er bløde.

120 g kogte risnudler – 20 g kogte ærter – 2 spsk. hakkede peanuts

Læg en portion nudler, tofu, grøntsagsstave, kogte ærter og nødder på et ark rispapir. Rul det forsigtigt sammen omkring fyldet. 

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. ahornsirup – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. frisk koriander

Bland ingredienserne til saucen sammen og server den sammen med rispapirrullerne og koriander. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.