

Kyllingekødboller i tomatsauce
Den perfekte hverdagsret, der både er lækker og nem at lave, er vores saftige kyllingekødboller i tomatsauce. Server med friskkogt pasta og friskrevet parmesan.
Fremgangsmåde
Step 1

400 g hakket kylling – 1 æg – 2 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 1 fed hvidløg (presset) – 1 tsk. salt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Peber – Frisk basilikum
Lav først kødbollerne: Hak basilikummen fint og bland ingredienserne til kødbollerne og form små kugler.
Step 2
1 spsk. olie til stegning
Varm en pande godt op og steg kødbollerne i olie, til de er gyldne.
Step 3

1 dåse hakkede tomater – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. sukker – 1 tsk. oregano
Tilsæt hakkede tomater, sojasauce, sukker og oregano. Lad simre i 10 min.
Step 4
Salt – Peber – Parmesan ost
Smag til med salt og peber og server med pasta og friskrevet parmesan.
Opskrifts-ID: 1477
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide