Kyllingekødboller i tomatsauce
Kyllingekødboller i tomatsauce

Kyllingekødboller i tomatsauce

4 1 Bedømmelse
Samlet tid30 min.
15 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Den perfekte hverdagsret, der både er lækker og nem at lave, er vores saftige kyllingekødboller i tomatsauce. Server med friskkogt pasta og friskrevet parmesan.

Ingredienser

4 Portioner
400 g
hakket kylling
1 
æg
1 
fed hvidløg (presset)
1 tsk.
salt
Peber
1 spsk.
olie til stegning
Frisk basilikum

Tomatsauce

1 
dåse hakkede tomater
1 tsk.
sukker
1 tsk.
oregano
Peber

Fremgangsmåde

Step 1

400 g hakket kylling – 1  æg – 2 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1  fed hvidløg (presset) – 1 tsk. salt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Peber – Frisk basilikum

Lav først kødbollerne: Hak basilikummen fint og bland ingredienserne til kødbollerne og form små kugler.

Step 2

1 spsk. olie til stegning

Varm en pande godt op og steg kødbollerne i olie, til de er gyldne.

Step 3

1  dåse hakkede tomater – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. sukker – 1 tsk. oregano

Tilsæt hakkede tomater, sojasauce, sukker og oregano. Lad simre i 10 min.

Step 4

Salt – Peber – Parmesan ost

Smag til med salt og peber og server med pasta og friskrevet parmesan.

Opskrifts-ID: 1477

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

400 g hakket kylling – 1 æg – 2 spsk. Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil1 fed hvidløg (presset) – 1 tsk. salt – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – Peber – Frisk basilikum

Lav først kødbollerne: Hak basilikummen fint og bland ingredienserne til kødbollerne og form små kugler.

1 spsk. olie til stegning

Varm en pande godt op og steg kødbollerne i olie, til de er gyldne.

1 dåse hakkede tomater – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. sukker – 1 tsk. oregano

Tilsæt hakkede tomater, sojasauce, sukker og oregano. Lad simre i 10 min.

Salt – Peber – Parmesan ost

Smag til med salt og peber og server med pasta og friskrevet parmesan.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.