

Den næsten klassiske poke bowl
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.
Step 2
Skær fennikel tyndt på et mandolinjern og læg dem i isvand. Skær avocado i skiver, agurk i tern og radiser i halve. Læg sukkerærterne i et dørslag og overhæld med kogende vand.
Step 3
Fjern eventuelt skind fra laksen og skær den i tern. Vend med 2-3 spsk. Kikkoman Poke Sauce og sorte sesamfrø.
Step 4
Anret fennikel, agurk, avocado, radiser og slikærter, laks og frisk koriander på risene. Drys med lidt ekstra sesamfrø og server med ekstra Kikkoman Poke Sauce.
Opskrifts-ID: 212
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide