Den næsten klassiske poke bowl
Denne autentiske opskrift på den berømte hawaiianske poke bowl kombinerer frisk, rå laks med vores nye poke sauce. Den er fyldt med masser af smag og næring. Nyd den som en sund frokostret.
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.
Step 2
Skær fennikel tyndt på et mandolinjern og læg dem i isvand. Skær avocado i skiver, agurk i tern og radiser i halve. Læg sukkerærterne i et dørslag og overhæld med kogende vand.
Step 3
Fjern eventuelt skind fra laksen og skær den i tern. Vend med 2-3 spsk. Kikkoman Poke Sauce og sorte sesamfrø.
Step 4
Anret fennikel, agurk, avocado, radiser og slikærter, laks og frisk koriander på risene. Drys med lidt ekstra sesamfrø og server med ekstra Kikkoman Poke Sauce.
Opskrifts-ID: 212
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide