Stegte tunbøffer med sesamfrø
Fremgangsmåde
Step 1
Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Pres hvidløget med en hvidløgspresser, og kom det i skålen sammen med halvdelen af Kikkoman Ponzu citrus sojasauce. Rør det hele sammen. Vend tunbøfferne i blandingen, og lad dem trække marinaden i 1 time i køleskabet. Vend dem af og til.
Step 2
Tilbered grøntsagerne: Bælg ærterne, og blancher dem i kogende vand i 4 minutter. Hæld vandet fra, skyl ærterne i koldt vand, og kom dem i en salatskål. Skær squashen i tynde strimler, og riv rødløget på et fint rivejern. Bland 1 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce sammen med alle grøntsagerne, og gem dem til senere.
Step 3
Bland sesamfrøene på en tallerken. Tag tunbøfferne op af marinaden, lad dem dryppe af, og vend dem i sesamfrøene. Steg tunbøfferne på en pande ved stærk varme i 1 minut på hver side. Tag tunbøfferne op, og hæld marinaden og resten af Kikkoman Ponzu citrus sojasauce på panden. Lad blandingen koge op i 2 minutter, og tag panden af blusset. Skær tunfisken i ca. 1 cm brede strimler. Anretning: Fordel grøntsagerne på tallerkener, anret fisken ovenpå, og dryp med den varme sauce.
Opskrifts-ID: 269
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide