Teriyaki-ribs med kartoffelsalat

Samlet tid 195 min.
45 min. Arbejdstid
150 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
1 ½ kg
rå kamben (gerne med ekstra kød på)
2 spsk.
tomatpuré
2 spsk.
agavesirup
15 
timiankviste
1 
chili
2 spsk.
sesamfrø
600 g
korte kartofler
2 
kogte æg
 ¼ 
agurk
4 
grønne asparges
6 spsk.
mayonnaise
1 
citron
Karse

Fremgangsmåde

Step 1

Fjern hinderne på bagsiden af kambenene. Rør teriyaki sauce, tomatpuré, agavesirup og sojasauce til en marinade. Pensl benene med marinaden og læg dem på alufolie sammen med en smule timian. Lige før folien pakkes sammen til en pakke, hældes der øl ved. 

Step 2

Tilberedes enten i ovnen eller i grillen ved 140-150 grader i 2½ time. Herefter tages de fra folien og steges ved hård direkte varme. Pensl med den overskydende teriyakimarinade. Ribbene skal blot blive gyldne og sticky. Lige før servering toppes der med en smule finthakket chili, sesamfrø og lidt frisk timian.

Step 3

Skær de kogte kartofler i tern og mos dem let. Skær æg, agurk og asparges i små stykker. Vend sammen med mayonnaise og smag til med sojasauce, friskkværnet peber, citronskal og -saft. Pynt med en smule karse og server sammen med teriyaki-ribs.

Opskrifts-ID: 999

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Fjern hinderne på bagsiden af kambenene. Rør teriyaki sauce, tomatpuré, agavesirup og sojasauce til en marinade. Pensl benene med marinaden og læg dem på alufolie sammen med en smule timian. Lige før folien pakkes sammen til en pakke, hældes der øl ved. 

Tilberedes enten i ovnen eller i grillen ved 140-150 grader i 2½ time. Herefter tages de fra folien og steges ved hård direkte varme. Pensl med den overskydende teriyakimarinade. Ribbene skal blot blive gyldne og sticky. Lige før servering toppes der med en smule finthakket chili, sesamfrø og lidt frisk timian.

Skær de kogte kartofler i tern og mos dem let. Skær æg, agurk og asparges i små stykker. Vend sammen med mayonnaise og smag til med sojasauce, friskkværnet peber, citronskal og -saft. Pynt med en smule karse og server sammen med teriyaki-ribs.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.