Vildsvinegullasch
Fremgangsmåde
Step 1
Skær vildsvinekødet i gullaschtern, og svits det i varm olie. Pil og hak løgene, og svits løgene og baconternene sammen med det brunede kød. Tilsæt koncentreret tomatpuré, og svits den med et øjeblik.
Step 2
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og fjern stilken og kernerne. Skær tomaterne i tern, kom dem i gullaschen, og lad dem simre lidt med.
Step 3
Tilsæt 400 ml vand, 6 spsk. sojasauce, rødvin, enebær og nelliker, og lad det hele simre videre i ca. 150 minutter.
Step 4
Tag enebærrene og nellikerne op. Jævn evt. gullaschen med saucejævner, og smag den til med peber og resten af sojasaucen. Serveres med pasta og små ovnbagte æbler.
Opskrifts-ID: 14
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide