Grøntsagssuppe med tofu
Få varmen med denne dampende suppe, fyldt med smag og livlige farver. Denne nærende suppe forener sunde grøntsager med proteinrig tofu i kombination med nudler. Det er et perfekt afbalanceret, let og nærende måltid.
Fremgangsmåde
Step 1
180 g tofu – 1 rød peberfrugt – 1 squash – 20 g rødkål – 40 g ærter – 2 spsk. olivenolie – 500 g tomatpure – 500 ml grøntsagsbouillon
Skær tofu og grøntsager i tern. Steg dem i olivenolie sammen med ærterne. Tilsæt tomatpure og bouillon, og lad det hele simre i 20 minutter.
Step 2
2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 80 g kogte risnudler – 2 spsk. hakkede peanuts – 2 spsk. frisk koriander
Smag til med Kikkoman sojasauce og server sammen med nudler, nødder og koriander.
Opskrifts-ID: 1320
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide