Eksotisk, indisk vegetarburger

Samlet tid 40 min.
15 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Pift din burger op med lidt indisk flair. Denne bøf har en helt unik tekstur og er sund med sit fyld af hirse, gulerod og squash. Salaten får en pikant smag med blandingen af Kikkoman poke sauce, yoghurt og karry, der giver den en smag af Mumbais pulserende gadeliv!

Ingredienser

2 Portioner

Bøffer:

50 g
hirse
1 
gulerod
 ½ 
lille squash
1 
æg
50 g
brødkrummer
1 tsk.
karrypulver
 ½ tsk.
stødt gurkemeje
1 tsk.
revet ingefær
2 spsk.
olivenolie

Salat:

80 g
hvidkål
1 
lille rødløg
1 bundt
koriander
1 spsk.
yoghurt
 ¼ tsk.
karrypulver
2 
store naan-brød
Næringsindhold: 2979 kJ  /  712 kcal
26,5 g Fedt
24,5 g Protein
95 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

50 g hirse – 1  gulerod –  ½  small squash – 1  æg – 50 g brødkrummer

Skyl hirsen under koldt vand og skold den derefter med kogende vand. Hæld den dobbelte mængde vand i en gryde og kog hirsen i 12 minutter, indtil alt vand er absorberet. Lad den tilberedte hirse køle af og bland den derefter med fintrevet gulerod, revet squash, æg og brødkrummer.

Step 2

1 tsk. karrypulver –  ½ tsk. stødt gurkemeje – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie2 spsk. olivenolie

Krydr blandingen med krydderier, ingefær og Kikkoman poke sauce. Form to bøffer og steg dem i olivenolie på begge sider.

Step 3

80 g hvidkål – 1  lille rødløg – 1 bundt koriander – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie1 spsk. yoghurt –  ¼ tsk. karrypulver – 2  store naan-brød

Skær kålen i strimler, skær løget i ringe og riv koriander i mindre stykker. Bland det hele med Kikkoman poke sauce, yoghurt og karry. Skær naanbrødene over. Læg den færdige salat samt en bøf på den ene halvdel og læg låget ovenpå bøffen.

Opskrifts-ID: 1247

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

50 g hirse – 1  gulerod –  ½  small squash – 1  æg – 50 g brødkrummer

Skyl hirsen under koldt vand og skold den derefter med kogende vand. Hæld den dobbelte mængde vand i en gryde og kog hirsen i 12 minutter, indtil alt vand er absorberet. Lad den tilberedte hirse køle af og bland den derefter med fintrevet gulerod, revet squash, æg og brødkrummer.

1 tsk. karrypulver –  ½ tsk. stødt gurkemeje – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie2 spsk. olivenolie

Krydr blandingen med krydderier, ingefær og Kikkoman poke sauce. Form to bøffer og steg dem i olivenolie på begge sider.

80 g hvidkål – 1  lille rødløg – 1 bundt koriander – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie1 spsk. yoghurt –  ¼ tsk. karrypulver – 2  store naan-brød

Skær kålen i strimler, skær løget i ringe og riv koriander i mindre stykker. Bland det hele med Kikkoman poke sauce, yoghurt og karry. Skær naanbrødene over. Læg den færdige salat samt en bøf på den ene halvdel og læg låget ovenpå bøffen.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.