Eksotisk, indisk vegetarburger
Pift din burger op med lidt indisk flair. Denne bøf har en helt unik tekstur og er sund med sit fyld af hirse, gulerod og squash. Salaten får en pikant smag med blandingen af Kikkoman poke sauce, yoghurt og karry, der giver den en smag af Mumbais pulserende gadeliv!
Fremgangsmåde
Step 1
50 g hirse – 1 gulerod – ½ small squash – 1 æg – 50 g brødkrummer
Skyl hirsen under koldt vand og skold den derefter med kogende vand. Hæld den dobbelte mængde vand i en gryde og kog hirsen i 12 minutter, indtil alt vand er absorberet. Lad den tilberedte hirse køle af og bland den derefter med fintrevet gulerod, revet squash, æg og brødkrummer.
Step 2
1 tsk. karrypulver – ½ tsk. stødt gurkemeje – 1 tsk. revet ingefær – 1 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – 2 spsk. olivenolie
Krydr blandingen med krydderier, ingefær og Kikkoman poke sauce. Form to bøffer og steg dem i olivenolie på begge sider.
Step 3
80 g hvidkål – 1 lille rødløg – 1 bundt koriander – 2 spsk. Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – 1 spsk. yoghurt – ¼ tsk. karrypulver – 2 store naan-brød
Skær kålen i strimler, skær løget i ringe og riv koriander i mindre stykker. Bland det hele med Kikkoman poke sauce, yoghurt og karry. Skær naanbrødene over. Læg den færdige salat samt en bøf på den ene halvdel og læg låget ovenpå bøffen.
Opskrifts-ID: 1247
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide