Toast med scrambled tofu

Samlet tid 20 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Sprød toast med hvidløg, serveret med scrambled tofu, spinat og cherrytomater, er en lækker og nærende morgenmad, der sørger for energi til hele dagen. Den scramblede tofu tilberedes ved at mose og derefter stege tofu med løg, sojasauce og krydderier. Den serveres derefter på skiver af sprødt surdejsbrød.

Ingredienser

2 Portioner

Tofu:

180 g
tofu
 ½ tsk.
røget paprika
 ½ tsk.
spidskommen
 ½ tsk.
koriander
1 nip
peber
70 ml
mandelmælk
1 spsk.
olivenolie
1 
lille løg, skåret i små tern
1 håndfuld
babyspinat

Brød:

4 skive
surdejsbrød
2 spsk.
olivenolie
2 
fed hvidløg

Servering:

1 spsk.
sorte sesamfrø
6 
cherrytomater, skåret i halve
2 spsk.
frisk persille
Næringsindhold: 2213 kJ  /  529 kcal
23 g Fedt
23 g Protein
57 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

180 g tofu –  ½ tsk. røget paprika –  ½ tsk. spidskommen –  ½ tsk. koriander – 1 nip peber – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce70 ml mandelmælk – 1 spsk. olivenolie – 1  lille løg, skåret i små tern – 1 håndfuld babyspinat

Mos tofuen med en gaffel i en skål, indtil den har samme konsistens som røræg. Hæld krydderier, Kikkoman sojasauce og mandelmælk i skålen og bland det sammen. Opvarm olivenolie på en pande og steg de hakkede løg, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt den moste tofu og steg det hele i et par minutter. Tilsæt den friske spinat og steg, indtil spinaten er blevet blød. 

Step 2

4 skive surdejsbrød – 2 spsk. olivenolie – 2  fed hvidløg

Pensl brødskiverne med olivenolie og gnid dem med presset hvidløg. Steg skiverne på en varm grillpande.

Step 3

1 spsk. sorte sesamfrø – 6  cherrytomater, skåret i halve – 2 spsk. frisk persille

Anret scrambled tofu på de ristede brødskiver og drys med sesamfrø. Pynt med persille og de halve cherrytomater. 

Tip:

Du kan bruge hvilken som helst anden plantebaseret mælk i stedet for mandelmælk.

Opskrifts-ID: 1226

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

180 g tofu –  ½ tsk. røget paprika –  ½ tsk. spidskommen –  ½ tsk. koriander – 1 nip peber – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce70 ml mandelmælk – 1 spsk. olivenolie – 1  lille løg, skåret i små tern – 1 håndfuld babyspinat

Mos tofuen med en gaffel i en skål, indtil den har samme konsistens som røræg. Hæld krydderier, Kikkoman sojasauce og mandelmælk i skålen og bland det sammen. Opvarm olivenolie på en pande og steg de hakkede løg, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt den moste tofu og steg det hele i et par minutter. Tilsæt den friske spinat og steg, indtil spinaten er blevet blød. 

4 skive surdejsbrød – 2 spsk. olivenolie – 2  fed hvidløg

Pensl brødskiverne med olivenolie og gnid dem med presset hvidløg. Steg skiverne på en varm grillpande.

1 spsk. sorte sesamfrø – 6  cherrytomater, skåret i halve – 2 spsk. frisk persille

Anret scrambled tofu på de ristede brødskiver og drys med sesamfrø. Pynt med persille og de halve cherrytomater. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.