

Toast med scrambled tofu
Sprød toast med hvidløg, serveret med scrambled tofu, spinat og cherrytomater, er en lækker og nærende morgenmad, der sørger for energi til hele dagen. Den scramblede tofu tilberedes ved at mose og derefter stege tofu med løg, sojasauce og krydderier. Den serveres derefter på skiver af sprødt surdejsbrød.
Ingredienser
Tofu:
Brød:
Servering:
Fremgangsmåde
Step 1

180 g tofu – ½ tsk. røget paprika – ½ tsk. spidskommen – ½ tsk. koriander – 1 nip peber – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 70 ml mandelmælk – 1 spsk. olivenolie – 1 lille løg, skåret i små tern – 1 håndfuld babyspinat
Mos tofuen med en gaffel i en skål, indtil den har samme konsistens som røræg. Hæld krydderier, Kikkoman sojasauce og mandelmælk i skålen og bland det sammen. Opvarm olivenolie på en pande og steg de hakkede løg, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt den moste tofu og steg det hele i et par minutter. Tilsæt den friske spinat og steg, indtil spinaten er blevet blød.
Step 2

4 skive surdejsbrød – 2 spsk. olivenolie – 2 fed hvidløg
Pensl brødskiverne med olivenolie og gnid dem med presset hvidløg. Steg skiverne på en varm grillpande.
Step 3

1 spsk. sorte sesamfrø – 6 cherrytomater, skåret i halve – 2 spsk. frisk persille
Anret scrambled tofu på de ristede brødskiver og drys med sesamfrø. Pynt med persille og de halve cherrytomater.
Tip:
Du kan bruge hvilken som helst anden plantebaseret mælk i stedet for mandelmælk.
Opskrifts-ID: 1226
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide