Ramen på glas
Ramen på glas

Ramen på glas

Samlet tid15 min.
10 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Ramen undervejs! En lynhurtig ret, der næsten tilbereder sig selv: Instantnudler i et glas med en cremet peanutsauce og frisk, sprød salat. Perfekt til en hurtig bid på arbejdet.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
1 tsk.
misopasta
1 tsk.
koncentreret grøntsagsbouillon
1 tsk.
sriracha
 ¼ tsk.
stødt ingefær
 ¼ tsk.
stødt chilipulver
100 g
pak choi
 ½ 
gulerod
100 g
tofu
50 g
afskallede edamamebønner
100 g
instant ramennudler
Næringsindhold:1017 kJ / 243 kcal
8 gFedt
11,1 gProtein
33,6 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 tsk. misopasta – 1 tsk. koncentreret grøntsagsbouillon – 2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sriracha – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼ tsk. stødt ingefær –  ¼ tsk. stødt chilipulver

Tilsæt halvdelen af misopastaen, grøntsagsbouillonkoncentratet, Kikkoman sesamolie, sriracha, Kikkoman sojasauce, stødt ingefær og stødt chili til hvert af de to glas. 

Step 2

100 g pak choi –  ½  gulerod – 100 g tofu – 50 g afskallede edamamebønner – 100 g instant ramennudler

Hak pak choi fint, skær guleroden i tynde stave og tofuen i tern. Læg grøntsager og tofu ned i glassene. Tilsæt edamamebønner og nudler. 
Hæld kogende vand over ingredienserne, vent 5 minutter, rør derpå indholdet igennem og server retten. 

Tip:

Når du køber instantnudler, så sørg for at vælge den slags, der ikke skal koges, men blot skal trække i kogende vand i 5 minutter.  

Opskrifts-ID: 1321

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 tsk. misopasta – 1 tsk. koncentreret grøntsagsbouillon – 2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sriracha – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ¼ tsk. stødt ingefær – ¼ tsk. stødt chilipulver

Tilsæt halvdelen af misopastaen, grøntsagsbouillonkoncentratet, Kikkoman sesamolie, sriracha, Kikkoman sojasauce, stødt ingefær og stødt chili til hvert af de to glas. 

100 g pak choi – ½ gulerod – 100 g tofu – 50 g afskallede edamamebønner – 100 g instant ramennudler

Hak pak choi fint, skær guleroden i tynde stave og tofuen i tern. Læg grøntsager og tofu ned i glassene. Tilsæt edamamebønner og nudler. 
Hæld kogende vand over ingredienserne, vent 5 minutter, rør derpå indholdet igennem og server retten. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.