Ramen på glas
Ramen undervejs! En lynhurtig ret, der næsten tilbereder sig selv: Instantnudler i et glas med en cremet peanutsauce og frisk, sprød salat. Perfekt til en hurtig bid på arbejdet.
Fremgangsmåde
Step 1
1 tsk. misopasta – 1 tsk. koncentreret grøntsagsbouillon – 2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. sriracha – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ¼ tsk. stødt ingefær – ¼ tsk. stødt chilipulver
Tilsæt halvdelen af misopastaen, grøntsagsbouillonkoncentratet, Kikkoman sesamolie, sriracha, Kikkoman sojasauce, stødt ingefær og stødt chili til hvert af de to glas.
Step 2
100 g pak choi – ½ gulerod – 100 g tofu – 50 g afskallede edamamebønner – 100 g instant ramennudler
Hak pak choi fint, skær guleroden i tynde stave og tofuen i tern. Læg grøntsager og tofu ned i glassene. Tilsæt edamamebønner og nudler.
Hæld kogende vand over ingredienserne, vent 5 minutter, rør derpå indholdet igennem og server retten.
Tip:
Når du køber instantnudler, så sørg for at vælge den slags, der ikke skal koges, men blot skal trække i kogende vand i 5 minutter.
Opskrifts-ID: 1321
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide