Risruller med kylling og porre
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl sushirisen, til vandet er klart. Kom risen i en tykbundet gryde, og tilsæt 330 ml vand. Bring gryden i kog, og læg låg på. Skru ned på laveste blus, så snart vandet spilkoger, og lad risen småkoge i 12 minutter. Lad låget blive på gryden. Sluk for kogepladen, og lad risen trække videre i 10 minutter. Tag låget af, og løsn risen med en gaffel.
Step 2
Mens risen koger: Varm olien op på en stor pande, og svits porrerne i 5 minutter. Tilsæt derefter kyllingekødet. Steg videre i 3 til 4 minutter. Tilsæt hvidløg og Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning, og steg videre i 2 til 3 minutter, indtil saucen er varm. Tilsæt den revne gulerod.
Step 3
Fordel risen på noripladerne, og fordel spinaten og kyllinge-porre-blandingen på den ene halvdel af hver plade. Drys med sesam. Klap den anden halvdel af noripladerne hen over fyldet, og skær hver pakke i 4 stykker. Rul stykkerne sammen. Velbekomme!
Opskrifts-ID: 170
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide