Risruller med kylling og porre

Samlet tid 30 min.
5 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
300 g
japansk sushiris
4 
noriplader
1 spsk.
planteolie
2 
porrer, skåret i skiver
2 
kyllingebryster uden skind, skåret i tynde strimler
1 
stort fed hvidløg, presset
1 
gulerod, skrællet og revet
2 tsk.
ristet sesam
1 håndfuld
friske spinatblade
Næringsindhold: 1900 kJ  /  454 kcal
6,3 g Fedt
23,1 g Protein
79,5 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl sushirisen, til vandet er klart. Kom risen i en tykbundet gryde, og tilsæt 330 ml vand. Bring gryden i kog, og læg låg på. Skru ned på laveste blus, så snart vandet spilkoger, og lad risen småkoge i 12 minutter. Lad låget blive på gryden. Sluk for kogepladen, og lad risen trække videre i 10 minutter. Tag låget af, og løsn risen med en gaffel.

Step 2

Mens risen koger: Varm olien op på en stor pande, og svits porrerne i 5 minutter. Tilsæt derefter kyllingekødet. Steg videre i 3 til 4 minutter. Tilsæt hvidløg og Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning, og steg videre i 2 til 3 minutter, indtil saucen er varm. Tilsæt den revne gulerod.

Step 3

Fordel risen på noripladerne, og fordel spinaten og kyllinge-porre-blandingen på den ene halvdel af hver plade. Drys med sesam. Klap den anden halvdel af noripladerne hen over fyldet, og skær hver pakke i 4 stykker. Rul stykkerne sammen. Velbekomme!

Opskrifts-ID: 170

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl sushirisen, til vandet er klart. Kom risen i en tykbundet gryde, og tilsæt 330 ml vand. Bring gryden i kog, og læg låg på. Skru ned på laveste blus, så snart vandet spilkoger, og lad risen småkoge i 12 minutter. Lad låget blive på gryden. Sluk for kogepladen, og lad risen trække videre i 10 minutter. Tag låget af, og løsn risen med en gaffel.

Mens risen koger: Varm olien op på en stor pande, og svits porrerne i 5 minutter. Tilsæt derefter kyllingekødet. Steg videre i 3 til 4 minutter. Tilsæt hvidløg og Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning, og steg videre i 2 til 3 minutter, indtil saucen er varm. Tilsæt den revne gulerod.

Fordel risen på noripladerne, og fordel spinaten og kyllinge-porre-blandingen på den ene halvdel af hver plade. Drys med sesam. Klap den anden halvdel af noripladerne hen over fyldet, og skær hver pakke i 4 stykker. Rul stykkerne sammen. Velbekomme!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.