Stegt svinebryst med Teriyaki BBQ-sauce med coleslaw og pommes frites
Bagte skiver af brystflæsk glaseret i en sød og klistret teriyaki bbq-sauce. Den perfekte ret til en weekend sammen med hele familien.
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 5). Læg flæskeskiverne i en stegeso, og fordel Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning over flæsket med en ske. Steg det i ovnen i 35-40 minutter. Hæld saucen over kødet med jævne mellemrum.
Step 2
I mellemtiden blandes gulerødder, hvidkål og løg i en serveringsskål. Rør mayonnaisen sammen med riseddiken, og krydr med salt og peber. Bland derefter dressingen sammen med grøntsagerne.
Step 3
Tag svinekødet ud af ovnen, og server det med coleslaw og pommes frites.
Opskrifts-ID: 122
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide