Kylling med æble- og tranebærfyld
Kylling med æble- og tranebærfyld

Kylling med æble- og tranebærfyld

Samlet tid870 min.
150 min.Arbejdstid
720 min.Marineringstid

Ingredienser

1 Portioner
en hel kylling som vejer ca. 2 kg

Marinade

2 tsk.
sød peber
1 tsk.
hvidløg
 ½ tsk.
stærk peber
1 tsk.
gurkemeje
1 nip
peber

Fyld

10 spsk.
kerner (f.eks. perlebyg)
750 ml
bouillon
1 
æg
80 g
svesker

Derudover

30 g
friske tranebær
300 g
små æbler (ca. 2-3)

Fremgangsmåde

Step 1

Klargør den hele kylling til marinering. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål og mariner kyllingen heri eller i en pose natten over.

Step 2

Kog kernerne i bouillon næste dag, og lad dem køle af. Tilsæt 1 råt æg til de afkølede kerner, og rør det godt sammen. Kom fyldet i den marinerede kylling. For at undgå at fyldet løber ud i ovnen, kan du lukke kødet omkring fyldet med en tandstik. Læg æblerne, som er skåret i både og tranebærrene omkring kyllingen.

Step 3

Bag det hele i en forvarmet ovn ved 180 grader, til kødet er mørt (1-2 timer). Bag først med låg på, og tag det af de sidste 20 minutter, så skindet bliver gyldent.

Opskrifts-ID: 934

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Klargør den hele kylling til marinering. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål og mariner kyllingen heri eller i en pose natten over.

Kog kernerne i bouillon næste dag, og lad dem køle af. Tilsæt 1 råt æg til de afkølede kerner, og rør det godt sammen. Kom fyldet i den marinerede kylling. For at undgå at fyldet løber ud i ovnen, kan du lukke kødet omkring fyldet med en tandstik. Læg æblerne, som er skåret i både og tranebærrene omkring kyllingen.

Bag det hele i en forvarmet ovn ved 180 grader, til kødet er mørt (1-2 timer). Bag først med låg på, og tag det af de sidste 20 minutter, så skindet bliver gyldent.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.