Kylling med æble- og tranebærfyld
Fremgangsmåde
Step 1
Klargør den hele kylling til marinering. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål og mariner kyllingen heri eller i en pose natten over.
Step 2
Kog kernerne i bouillon næste dag, og lad dem køle af. Tilsæt 1 råt æg til de afkølede kerner, og rør det godt sammen. Kom fyldet i den marinerede kylling. For at undgå at fyldet løber ud i ovnen, kan du lukke kødet omkring fyldet med en tandstik. Læg æblerne, som er skåret i både og tranebærrene omkring kyllingen.
Step 3
Bag det hele i en forvarmet ovn ved 180 grader, til kødet er mørt (1-2 timer). Bag først med låg på, og tag det af de sidste 20 minutter, så skindet bliver gyldent.
Opskrifts-ID: 934
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide