Calzone med svinekød i chipotle og ost
Calzone med svinekød i chipotle og ost

Calzone med svinekød i chipotle og ost

Samlet tid 3 timer
1 time Arbejdstid
1 time 30 min. Tilberedningstid
30 min. Marineringstid

Denne calzone med svinekød, chipotle og ost er et moderne twist på en klassisk italiensk ret, hvor traditionelle smage møder det moderne. Den er lavet af delikat, hjemmelavet dej, har et saftigt fyld og bliver gyldenbrun og sprød efter bagning.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
svinemørbrad
1 tsk.
tørret oregano
1 
kvist rosmarin
1 
kvist timian
50 ml
stegeolie
1 nip
salt
1 nip
peber
300 g
pizzadej
3 spsk.
tomatpassata
150 g
revet mozzarella
1 spsk.
hakket chipotle
3 
basilikumblade
3 spsk.
olivenolie
Næringsindhold:5.746 kJ / 1.373 kcal
83 gFedt
61 gProtein
93 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g svinemørbrad – 90 ml Kikkoman Teriyaki Marinade1 tsk. tørret oregano – 1  kvist rosmarin – 1  kvist timian – 50 ml stegeolie – 1 nip salt – 1 nip peber

Skær svinemørbraden i strimler. Smag til med Kikkoman teriyaki marinade, oregano, salt, peber og hakkede krydderurter. Lad det hele marinere i mindst 30 minutter. Herefter steges kødet på en pande, indtil det er brunt.

Step 2

3 spsk. tomatpassata – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning1 spsk. hakket chipotle

Bland tomatpassata, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning og chipotle.

Step 3

300 g pizzadej – 150 g revet mozzarella – 3  basilikumblade – 3 spsk. olivenolie

Rul pizzadejen ud. Smør saucen fra step 2 ud, og drys med osten. Tilsæt svinekødsstrimlerne og basilikumbladene. Form dejen til en calzone ved at folde den på midten, og dryp med olivenolie.

Step 4

Bag den på en rist i en støbejernsgryde eller ovn i ca. 20-30 minutter (210°C).

Opskrifts-ID: 1458

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g svinemørbrad – 90 ml Kikkoman Teriyaki Marinade1 tsk. tørret oregano – 1 kvist rosmarin – 1 kvist timian – 50 ml stegeolie – 1 nip salt – 1 nip peber

Skær svinemørbraden i strimler. Smag til med Kikkoman teriyaki marinade, oregano, salt, peber og hakkede krydderurter. Lad det hele marinere i mindst 30 minutter. Herefter steges kødet på en pande, indtil det er brunt.

3 spsk. tomatpassata – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning1 spsk. hakket chipotle

Bland tomatpassata, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning og chipotle.

300 g pizzadej – 150 g revet mozzarella – 3 basilikumblade – 3 spsk. olivenolie

Rul pizzadejen ud. Smør saucen fra step 2 ud, og drys med osten. Tilsæt svinekødsstrimlerne og basilikumbladene. Form dejen til en calzone ved at folde den på midten, og dryp med olivenolie.

Bag den på en rist i en støbejernsgryde eller ovn i ca. 20-30 minutter (210°C).

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.