

Calzone med svinekød i chipotle og ost
Denne calzone med svinekød, chipotle og ost er et moderne twist på en klassisk italiensk ret, hvor traditionelle smage møder det moderne. Den er lavet af delikat, hjemmelavet dej, har et saftigt fyld og bliver gyldenbrun og sprød efter bagning.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g svinemørbrad – 90 ml Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 tsk. tørret oregano – 1 kvist rosmarin – 1 kvist timian – 50 ml stegeolie – 1 nip salt – 1 nip peber
Skær svinemørbraden i strimler. Smag til med Kikkoman teriyaki marinade, oregano, salt, peber og hakkede krydderurter. Lad det hele marinere i mindst 30 minutter. Herefter steges kødet på en pande, indtil det er brunt.
Step 2

3 spsk. tomatpassata – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning – 1 spsk. hakket chipotle
Bland tomatpassata, Kikkoman teriyaki BBQ-sauce med honning og chipotle.
Step 3

300 g pizzadej – 150 g revet mozzarella – 3 basilikumblade – 3 spsk. olivenolie
Rul pizzadejen ud. Smør saucen fra step 2 ud, og drys med osten. Tilsæt svinekødsstrimlerne og basilikumbladene. Form dejen til en calzone ved at folde den på midten, og dryp med olivenolie.
Step 4

Bag den på en rist i en støbejernsgryde eller ovn i ca. 20-30 minutter (210°C).
Opskrifts-ID: 1458
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide