

Bowl med oksekød og grøntsager
Nyd en hurtig og mættende frokost med vores nærende bowl med oksekød og grøntsager. Mørt oksekød, sprøde grøntsager og perfekt tilberedt ris giver en hurtig og tilfredsstillende frokostret.
Fremgangsmåde
Step 1

2 spsk. stegeolie – 1 løg – 1 fed hvidløg – ½ tsk. stødt ingefær – 200 g hakket kød – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 50 ml sriracha
Hak løg og hvidløg. Opvarm olien på en pande og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt derpå ingefær, bland det med løg og hvidløg, og tilsæt det hakkede kød. Steg kødet brunt på panden.
Bland Kikkoman sojasauce og sriracha sammen. Hæld blandingen over kødet og steg det hele i 1 minut. Hæld kødet i en skål.
Step 2

2 spsk. stegeolie – ½ rød peberfrugt – ½ gulerod – 2 æg
Skær gulerod og rød peberfrugt i strimler. Hæld olie på en pande og steg gulerod og peberfrugt ved høj varme i 2 minutter. Hæld grøntsagerne i en skål ved siden af kødet. Steg æggene, indtil hviderne er faste og blommerne stadig er flydende.
Step 3

100 g mayonnaise – 20 ml sriracha – 2 spsk. citronsaft – 1 fed hvidløg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 200 g tilberedte ris – ½ agurk – 1 spsk. forårsløg
Hak forårsløg og agurk. Bland mayonnaise med sriracha, citronsaft, presset hvidløg og Kikkoman sojasauce.
Fordel de tilberedte ris i to skåle. Tilsæt agurk, læg æggene oven på retten og drys med forårsløg.
Server med halvdelen af sriracha-mayoen. Gem den anden halvdel til næste opskrift – omelet med grøntsager.
Tip:
Du kan også bruge svinekød eller andekød i stedet for oksekød.
Opskrifts-ID: 1328
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide