Bowl med oksekød og grøntsager
Bowl med oksekød og grøntsager

Bowl med oksekød og grøntsager

Samlet tid15 min.
10 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Nyd en hurtig og mættende frokost med vores nærende bowl med oksekød og grøntsager. Mørt oksekød, sprøde grøntsager og perfekt tilberedt ris giver en hurtig og tilfredsstillende frokostret.

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
4 spsk.
stegeolie
1 
løg
2 
fed hvidløg
 ½ tsk.
stødt ingefær
200 g
hakket kød
70 ml
sriracha
 ½ 
rød peberfrugt
 ½ 
gulerod
2 
æg
100 g
mayonnaise
2 spsk.
citronsaft
200 g
tilberedte ris
 ½ 
agurk
1 spsk.
forårsløg
Næringsindhold:2914 kJ / 696 kcal
54,5 gFedt
31,8 gProtein
18 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. stegeolie – 1  løg – 1  fed hvidløg –  ½ tsk. stødt ingefær – 200 g hakket kød – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 ml sriracha

Hak løg og hvidløg. Opvarm olien på en pande og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt derpå ingefær, bland det med løg og hvidløg, og tilsæt det hakkede kød. Steg kødet brunt på panden. 
Bland Kikkoman sojasauce og sriracha sammen. Hæld blandingen over kødet og steg det hele i 1 minut. Hæld kødet i en skål. 

Step 2

2 spsk. stegeolie –  ½  rød peberfrugt –  ½  gulerod – 2  æg

Skær gulerod og rød peberfrugt i strimler. Hæld olie på en pande og steg gulerod og peberfrugt ved høj varme i 2 minutter. Hæld grøntsagerne i en skål ved siden af kødet. Steg æggene, indtil hviderne er faste og blommerne stadig er flydende. 

Step 3

100 g mayonnaise – 20 ml sriracha – 2 spsk. citronsaft – 1  fed hvidløg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce200 g tilberedte ris –  ½  agurk – 1 spsk. forårsløg

Hak forårsløg og agurk. Bland mayonnaise med sriracha, citronsaft, presset hvidløg og Kikkoman sojasauce. 
Fordel de tilberedte ris i to skåle. Tilsæt agurk, læg æggene oven på retten og drys med forårsløg.  
Server med halvdelen af sriracha-mayoen. Gem den anden halvdel til næste opskrift – omelet med grøntsager.

Tip:

Du kan også bruge svinekød eller andekød i stedet for oksekød.

Opskrifts-ID: 1328

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. stegeolie – 1 løg – 1 fed hvidløg – ½ tsk. stødt ingefær – 200 g hakket kød – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 ml sriracha

Hak løg og hvidløg. Opvarm olien på en pande og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt derpå ingefær, bland det med løg og hvidløg, og tilsæt det hakkede kød. Steg kødet brunt på panden. 
Bland Kikkoman sojasauce og sriracha sammen. Hæld blandingen over kødet og steg det hele i 1 minut. Hæld kødet i en skål. 

2 spsk. stegeolie – ½ rød peberfrugt – ½ gulerod – 2 æg

Skær gulerod og rød peberfrugt i strimler. Hæld olie på en pande og steg gulerod og peberfrugt ved høj varme i 2 minutter. Hæld grøntsagerne i en skål ved siden af kødet. Steg æggene, indtil hviderne er faste og blommerne stadig er flydende. 

100 g mayonnaise – 20 ml sriracha – 2 spsk. citronsaft – 1 fed hvidløg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce200 g tilberedte ris – ½ agurk – 1 spsk. forårsløg

Hak forårsløg og agurk. Bland mayonnaise med sriracha, citronsaft, presset hvidløg og Kikkoman sojasauce. 
Fordel de tilberedte ris i to skåle. Tilsæt agurk, læg æggene oven på retten og drys med forårsløg.  
Server med halvdelen af sriracha-mayoen. Gem den anden halvdel til næste opskrift – omelet med grøntsager.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.