Tofuwraps
Fremgangsmåde
Step 1
Sauce: Rør mayonnaise, Ponzu-sauce, gurkemeje, tabasco og sesam sammen.
Step 2
Skræl og skyl gulerødderne. Skyl fenniklen, og skær de hårde dele væk. Skær gulerødder og fennikel i tynde skiver på et mandolinjern, og læg skiverne i isvand, så de holder sig helt sprøde. Pluk og skyl salaten, og slyng den tør.
Step 3
Steg de forberedte tofunuggets på en varm pande med olie. Varm evt. majspandekagerne op i ovnen, og pensl dem med saucen. Fordel gulerødderne, fenniklen, salaten, de varme tofunuggets og myntebladene på pandekagerne, rul dem sammen, og vikl dem evt. ind i smørrebrødspapir eller bagepapir for at holde sammen på dem. Server de færdige wraps skåret i halve på skrå.
Opskrifts-ID: 157
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide