Tærte med kødfyld i japansk stil
Tærte med kødfyld i japansk stil

Tærte med kødfyld i japansk stil

Samlet tid 30 min.
5 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Opdag den perfekte kombination af sprød tærtedej og krydret fyld: Soja og miso er forenet i denne japansk-inspirerede tærte med kødfyld.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
firkantede butterdejsplader
1 
æg
150 g
hakket oksekød
2 
forårsløg
4 
svampe
1 spsk.
miso
1 spsk.
sukker
1 spsk.
vand
1 spsk.
majsmel eller kartoffelstivelse (opløses med en ekstra spsk. vand)
1 nip
sort peber
Persille (som pynt)
Næringsindhold: 2405.8 kJ  /  575 kcal
38,8 g Fedt
27,2 g Protein
36,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie150 g hakket oksekød – 2  forårsløg – 4  svampe – 1 spsk. miso – 1 spsk. sukker – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. vand – 1 spsk. majsmel eller kartoffelstivelse (opløses med en ekstra spsk. vand) – 1 nip sort peber

Tilberedning - fyld:
Skær forårsløgene i skiver og hak svampene fint. Hæld Kikkoman sesamolie på en pande og steg svampe og forårsløg heri, så snart panden er varm. Når disse er faldet sammen, tilsættes det hakkede kød. 
Så snart det hele er tilberedt, tilsættes miso, sukker, Kikkoman sojasauce, vand og sort peber. Så snart misoen er opløst og jævnt fordelt, tilsættes blandingen af vand og stivelse, og det hele blandes godt sammen. 

Step 2

200 g firkantede butterdejsplader

Rul butterdejspladerne ud og skær dem i 8 firkanter (8 x 8 cm). 
Skær derpå 4 af disse i 4 lange strimler per firkant (2 x 8 cm hver).

Step 3

1  æg – 1  Fyldet fra step 1

Pensl alle overfladerne med æg. Placer de 4 strimler ovenpå pladerne som kanter. Læg fyldet fra step 1 i midten af butterdejsfirkanterne og pensl endnu engang kanterne med ægget. 
Bag i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 minutter. Drys med hakket persille inden servering. 

Tip:

Du kan også runde retten af med creme fraiche, da den passer perfekt til kødblandingen med Kikkoman sojasauce og miso.

Opskrifts-ID: 1290

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie150 g hakket oksekød – 2 forårsløg – 4 svampe – 1 spsk. miso – 1 spsk. sukker – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. vand – 1 spsk. majsmel eller kartoffelstivelse (opløses med en ekstra spsk. vand) – 1 nip sort peber

Tilberedning - fyld:
Skær forårsløgene i skiver og hak svampene fint. Hæld Kikkoman sesamolie på en pande og steg svampe og forårsløg heri, så snart panden er varm. Når disse er faldet sammen, tilsættes det hakkede kød. 
Så snart det hele er tilberedt, tilsættes miso, sukker, Kikkoman sojasauce, vand og sort peber. Så snart misoen er opløst og jævnt fordelt, tilsættes blandingen af vand og stivelse, og det hele blandes godt sammen. 

200 g firkantede butterdejsplader

Rul butterdejspladerne ud og skær dem i 8 firkanter (8 x 8 cm). 
Skær derpå 4 af disse i 4 lange strimler per firkant (2 x 8 cm hver).

1 æg – 1 Fyldet fra step 1

Pensl alle overfladerne med æg. Placer de 4 strimler ovenpå pladerne som kanter. Læg fyldet fra step 1 i midten af butterdejsfirkanterne og pensl endnu engang kanterne med ægget. 
Bag i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 minutter. Drys med hakket persille inden servering. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.