Tærte med kødfyld i japansk stil
Opdag den perfekte kombination af sprød tærtedej og krydret fyld: Soja og miso er forenet i denne japansk-inspirerede tærte med kødfyld.
Fremgangsmåde
Step 1
1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 150 g hakket oksekød – 2 forårsløg – 4 svampe – 1 spsk. miso – 1 spsk. sukker – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. vand – 1 spsk. majsmel eller kartoffelstivelse (opløses med en ekstra spsk. vand) – 1 nip sort peber
Tilberedning - fyld:
Skær forårsløgene i skiver og hak svampene fint. Hæld Kikkoman sesamolie på en pande og steg svampe og forårsløg heri, så snart panden er varm. Når disse er faldet sammen, tilsættes det hakkede kød.
Så snart det hele er tilberedt, tilsættes miso, sukker, Kikkoman sojasauce, vand og sort peber. Så snart misoen er opløst og jævnt fordelt, tilsættes blandingen af vand og stivelse, og det hele blandes godt sammen.
Step 2
200 g firkantede butterdejsplader
Rul butterdejspladerne ud og skær dem i 8 firkanter (8 x 8 cm).
Skær derpå 4 af disse i 4 lange strimler per firkant (2 x 8 cm hver).
Step 3
1 æg – 1 Fyldet fra step 1
Pensl alle overfladerne med æg. Placer de 4 strimler ovenpå pladerne som kanter. Læg fyldet fra step 1 i midten af butterdejsfirkanterne og pensl endnu engang kanterne med ægget.
Bag i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 minutter. Drys med hakket persille inden servering.
Tip:
Du kan også runde retten af med creme fraiche, da den passer perfekt til kødblandingen med Kikkoman sojasauce og miso.
Opskrifts-ID: 1290
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide