Appelsinmarinade med sojasauce til laks
To ingredienser, en fantastisk smag. Kikkoman sojasauce og frisk appelsinsaft er den perfekte marinade, der er nem at tilberede til fisk, der skal steges.
Fremgangsmåde
Step 1
Bland sojasaucen med appelsinsaft.
Step 2
Skær fisken i 2-4 stykker. Læg fisken i en marinade og lad den trække i 2-3 timer.
Step 3
Steg den marinerede fisk på panden, på grillen eller i ovnen.
Step 4
Dryp evt. med mere marinade under grillningen, og server den varm. Pynt med friske appelsinskiver.
Step 5
Denne ret er meget lækker med couscous. Bland den med hakket persille, tomater og agurker.
Opskrifts-ID: 888
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide