Risbowl med kalkun og squash
Risbowl med kalkun og squash

Risbowl med kalkun og squash

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 15 min.
10 min. Arbejdstid
5 min. Tilberedningstid

En let risbowl med hakket kalkunkød, squash og majs – enkelt, tilfredsstillende og klar på få minutter. Røget paprika og Kikkoman sojasauce sørger for dybde og et subtilt krydret twist.

Godt at vide: Denne ret er del af vores meal prep-opskrifter. Du kan finde de andre opskrifter fra sættet her.

Ingredienser

2 Portioner
1 spsk.
planteolie
1 
rødløg
 ½ 
squash
150 g
hakket kalkunkød
 ½ tsk.
røget paprika
100 g
majs på dåse
100 g
jasminris
1 tsk.
sesamfrø
1 spsk.
hakket forårsløg
Næringsindhold:1.989 kJ / 475 kcal
15 gFedt
30 gProtein
50 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1 spsk. planteolie – 1  rødløg – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. røget paprika –  ½  squash

Hak løget, skær squashen i skiver, og steg begge dele i planteolien. Tilsæt det hakkede kalkunkød, Kikkoman sojasauce og røget paprika. Steg det hele i 3-4 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og squashen er let mør.

Step 2

100 g majs på dåse – 100 g jasminris – 1 tsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket forårsløg –  ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Læg den kogte ris, majs samt det stegte kød med squash og løg i lag i en skål. Drys med sesamfrø og forårsløg, og dryp med Kikkoman sojasauce.

Tip

Retten er også lækker kold og perfekt som madpakke eller frokostret. Ønsker du en ret med færre kulhydrater, kan du udskifte risen med blomkålsris eller dampet broccoli.

Opskrifts-ID: 1570

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 spsk. planteolie – 1 rødløg – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ tsk. røget paprika – ½ squash

Hak løget, skær squashen i skiver, og steg begge dele i planteolien. Tilsæt det hakkede kalkunkød, Kikkoman sojasauce og røget paprika. Steg det hele i 3-4 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og squashen er let mør.

100 g majs på dåse – 100 g jasminris – 1 tsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket forårsløg – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Læg den kogte ris, majs samt det stegte kød med squash og løg i lag i en skål. Drys med sesamfrø og forårsløg, og dryp med Kikkoman sojasauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Inspiration til opskriften

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.