

Risbowl med kalkun og squash
En let risbowl med hakket kalkunkød, squash og majs – enkelt, tilfredsstillende og klar på få minutter. Røget paprika og Kikkoman sojasauce sørger for dybde og et subtilt krydret twist.
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. planteolie – 1 rødløg – 150 g hakket kalkunkød – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. røget paprika – ½ squash
Hak løget, skær squashen i skiver, og steg begge dele i planteolien. Tilsæt det hakkede kalkunkød, Kikkoman sojasauce og røget paprika. Steg det hele i 3-4 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og squashen er let mør.
Step 2

100 g majs på dåse – 100 g jasminris – 1 tsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket forårsløg – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Kog risen i henhold til pakkens anvisninger. Læg den kogte ris, majs samt det stegte kød med squash og løg i lag i en skål. Drys med sesamfrø og forårsløg, og dryp med Kikkoman sojasauce.
Tip
Retten er også lækker kold og perfekt som madpakke eller frokostret. Ønsker du en ret med færre kulhydrater, kan du udskifte risen med blomkålsris eller dampet broccoli.
Opskrifts-ID: 1570
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































