

Teriyaki-kyllingefad
Samlet tid
70 min.
10 min.
Arbejdstid
60 min.
Tilberedningstid
Næringsindhold:
2133 kJ
/
508 kcal
23 g
Fedt
29,6 g
Protein
45,9 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg kyllingelårene og de søde kartoffeltern i en stegeso, og dryp med Teriyaki marinade og olie. Ovnsteg det hele i 30 minutter.
Step 2
Tilsæt derefter de røde løg og de snittede peberfrugter, og bland det hele sammen, så saucen er godt fordelt. Sæt retten i ovnen igen i 15-20 minutter. Tilsæt derefter broccolibuketterne, og bag videre i 10-12 minutter. Retten serveres varm.
Opskrifts-ID: 430
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide