

Teriyaki-kyllingefad
Samlet tid70 min.
10 min.Arbejdstid
60 min.Tilberedningstid
Næringsindhold:2133 kJ / 508 kcal
23 gFedt
29,6 gProtein
45,9 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg kyllingelårene og de søde kartoffeltern i en stegeso, og dryp med Teriyaki marinade og olie. Ovnsteg det hele i 30 minutter.
Step 2
Tilsæt derefter de røde løg og de snittede peberfrugter, og bland det hele sammen, så saucen er godt fordelt. Sæt retten i ovnen igen i 15-20 minutter. Tilsæt derefter broccolibuketterne, og bag videre i 10-12 minutter. Retten serveres varm.
Opskrifts-ID: 430
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide