

Bentoboks med ris, edamamebønner og røget tofu
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Kog risen efter anvisningen på pakken. Skyl i mellemtiden edamamebønnerne, kom dem i gryden med risen, og lad dem koge med et øjeblik. Lad begge dele dryppe af, og bland Ponzu citrus sojasauce i. Fjern kernerne og de hvide hinder fra den halve peberfrugt, skyl frugtkødet, og skær det i tern sammen med tofuen. Svits begge dele i 1 tsk. varm sesamolie. Tilsæt 2 spsk. sojasauce, og krydr med peber.
Step 2
Pluk og skyl salaten, og slyng den tør. Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen ved at snitte det på langs og på tværs, så det løsner sig i tern.
Step 3
Dressing: Rør hampefrøene, eddiken, resten af olien, resten af sojasaucen og agavesiruppen sammen. Krydr med peber, og hæld dressingen i et glas med skruelåg til at tage med. Skyl korianderbladene, og dup dem tørre. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, pynt med koriander, hæld Ponzu citrus sojasauce i en lille beholder og læg den ved, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med.
Opskrifts-ID: 651
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide