Linselasagne med grøntsager og parmesan
Linselasagne med grøntsager og parmesan

Linselasagne med grøntsager og parmesan

1 1 Bedømmelse
Samlet tid65 min.
10 min.Arbejdstid
55 min.Tilberedningstid

Opdag en ny form for lasagne med linser og grøntsager i umamifyldt sojasauce. Retten rundes af med en lækker parmesan- og sesamskorpe, som du ikke kan få nok af!

Ingredienser

2 Portioner
80 g
løg
1 
fed hvidløg
40 g
gulerod
200 ml
tomatpure
150 ml
vand
40 g
frosne grønne ærter
150 g
røde linser
20 ml
rapsolie
200 g
lasagneplader
40 g
revet parmesan
80 g
hård mozzarella

Pynt:

1 spsk.
sorte sesamfrø
Næringsindhold:4383 kJ / 1047 kcal
36,4 gFedt
127,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

80 g løg – 1  fedhvidløg – 40 g gulerod – 200 ml tomatpure – 150 ml vand – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce40 g frosne grønne ærter – 150 g røde linser – 20 ml rapsolie

Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerod i tern og steg grøntsagerne i olie i 5 minutter. Tilsæt tomatpure, vand, Kikkoman sojasauce, grønne ærter og linser. Kog det hele i 10 minutter, indtil linserne er møre.

Step 2

200 g lasagneplader – 40 g revet parmesan – 80 g hård mozzarella – 1 spsk. sorte sesamfrø

Fordel et tyndt lag sauce fra step 1 i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader ovenpå og gentag dette lag på lag. Drys parmesan og revet mozzarella ud over det sidste lag. Bag lasagnen ved 180 °C i 30 minutter.
Server den varme lasagne på en tallerken og pynt med sorte sesamfrø. 

Tip:

Du kan også bruge hirse eller bulgur i stedet for linser.

Opskrifts-ID: 1370

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

80 g løg – 1 fedhvidløg – 40 g gulerod – 200 ml tomatpure – 150 ml vand – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce40 g frosne grønne ærter – 150 g røde linser – 20 ml rapsolie

Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerod i tern og steg grøntsagerne i olie i 5 minutter. Tilsæt tomatpure, vand, Kikkoman sojasauce, grønne ærter og linser. Kog det hele i 10 minutter, indtil linserne er møre.

200 g lasagneplader – 40 g revet parmesan – 80 g hård mozzarella – 1 spsk. sorte sesamfrø

Fordel et tyndt lag sauce fra step 1 i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader ovenpå og gentag dette lag på lag. Drys parmesan og revet mozzarella ud over det sidste lag. Bag lasagnen ved 180 °C i 30 minutter.
Server den varme lasagne på en tallerken og pynt med sorte sesamfrø. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.