Linselasagne med grøntsager og parmesan
Opdag en ny form for lasagne med linser og grøntsager i umamifyldt sojasauce. Retten rundes af med en lækker parmesan- og sesamskorpe, som du ikke kan få nok af!
Fremgangsmåde
Step 1
80 g løg – 1 fedhvidløg – 40 g gulerod – 200 ml tomatpure – 150 ml vand – 60 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 40 g frosne grønne ærter – 150 g røde linser – 20 ml rapsolie
Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerod i tern og steg grøntsagerne i olie i 5 minutter. Tilsæt tomatpure, vand, Kikkoman sojasauce, grønne ærter og linser. Kog det hele i 10 minutter, indtil linserne er møre.
Step 2
200 g lasagneplader – 40 g revet parmesan – 80 g hård mozzarella – 1 spsk. sorte sesamfrø
Fordel et tyndt lag sauce fra step 1 i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader ovenpå og gentag dette lag på lag. Drys parmesan og revet mozzarella ud over det sidste lag. Bag lasagnen ved 180 °C i 30 minutter.
Server den varme lasagne på en tallerken og pynt med sorte sesamfrø.
Tip:
Du kan også bruge hirse eller bulgur i stedet for linser.
Opskrifts-ID: 1370
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide