Vegansk tomat-tsukemen
Vegansk tomat-tsukemen

Vegansk tomat-tsukemen

Samlet tid35 min.
10 min.Arbejdstid
25 min.Tilberedningstid

Denne veganske tsukemen indeholder nudler i en dyb tomatsauce fyldt med friske grøntsager. Nyd dens syrlige, aromatiske og forfriskende smag, og gør den lige så krydret, som du har lyst til.

Ingredienser

2 Portioner
1 
rødløg
2 
fed hvidløg
2 spsk.
olivenolie
200 ml
tomatsauce
140 ml
sojamælk
100 ml
vand
4 g
chilipulver
3 spsk.
solsikkeolie
4 skive
squash (5 mm – 1 cm tykke)
4 
tynde skiver græskar
200 g
tofu
30 g
mel
60 g
blomkålsbuketter
4 spsk.
frosne edamamebønner
1 tsk.
salt
4 
sukkerærter
240 g
ramennudler (veganske)
4 
cherrytomater
Næringsindhold:3654 kJ / 870 kcal
42,2 gFedt
34,2 gProtein
82,2 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

1  rødløg – 2  fed hvidløg – 2 spsk. olivenolie – 200 ml tomatsauce – 140 ml sojamælk – 100 ml vand – 4 spsk. Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag4 g chilipulver

Hak løg og hvidløg, og steg dem i varm olie på en lille pande ved lav varme. Tilsæt tomatsauce, sojamælk, 100 ml vand og Kikkoman ramen suppebase. Kog det hele i 1 minut, og fjern derefter panden fra blusset. Rør chilipulver i, og del indholdet op i to skåle.

Step 2

3 spsk. solsikkeolie – 4 skive squash (5 mm – 1 cm tykke) – 4  tynde skiver græskar – 200 g tofu – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil30 g mel

Opvarm 1,5 spsk. solsikkeolie på en pande, og steg squash og græskar, indtil de er gyldenbrune. Skær tofu over på midten, og mariner den i Kikkoman sojasauce og Kikkoman krydderi i mirin-stil i ca. 10 minutter. Dæk den marinerede tofu let med mel, og steg den i den resterende olie, indtil tofuen er gyldenbrun på begge sider.

Step 3

60 g blomkålsbuketter – 4 spsk. frosne edamamebønner – 1 tsk. salt – 4  sukkerærter

Blancher blomkål og edamamebønner i saltet, kogende vand i ca. 3 minutter. Rens sukkerærterne, kog dem i ca. 1 minut, og skyl dem i koldt vand.

Step 4

240 g ramennudler (veganske) – 4  cherrytomater

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Skyl dem i koldt vand, og del dem op på to tallerkener. Anret tofu og grøntsagerne fra step 2 og 3 ovenpå. Skær cherrytomaterne i halve, og pynt ramennudlerne med dem. Server retten med tomatdippen fra step 1.

Tip

Opskrifts-ID: 1476

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 rødløg – 2 fed hvidløg – 2 spsk. olivenolie – 200 ml tomatsauce – 140 ml sojamælk – 100 ml vand – 4 spsk. Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag4 g chilipulver

Hak løg og hvidløg, og steg dem i varm olie på en lille pande ved lav varme. Tilsæt tomatsauce, sojamælk, 100 ml vand og Kikkoman ramen suppebase. Kog det hele i 1 minut, og fjern derefter panden fra blusset. Rør chilipulver i, og del indholdet op i to skåle.

3 spsk. solsikkeolie – 4 skive squash (5 mm – 1 cm tykke) – 4 tynde skiver græskar – 200 g tofu – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 spsk. Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil30 g mel

Opvarm 1,5 spsk. solsikkeolie på en pande, og steg squash og græskar, indtil de er gyldenbrune. Skær tofu over på midten, og mariner den i Kikkoman sojasauce og Kikkoman krydderi i mirin-stil i ca. 10 minutter. Dæk den marinerede tofu let med mel, og steg den i den resterende olie, indtil tofuen er gyldenbrun på begge sider.

60 g blomkålsbuketter – 4 spsk. frosne edamamebønner – 1 tsk. salt – 4 sukkerærter

Blancher blomkål og edamamebønner i saltet, kogende vand i ca. 3 minutter. Rens sukkerærterne, kog dem i ca. 1 minut, og skyl dem i koldt vand.

240 g ramennudler (veganske) – 4 cherrytomater

Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Skyl dem i koldt vand, og del dem op på to tallerkener. Anret tofu og grøntsagerne fra step 2 og 3 ovenpå. Skær cherrytomaterne i halve, og pynt ramennudlerne med dem. Server retten med tomatdippen fra step 1.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.