

Vegansk tomat-tsukemen
Denne veganske tsukemen indeholder nudler i en dyb tomatsauce fyldt med friske grøntsager. Nyd dens syrlige, aromatiske og forfriskende smag, og gør den lige så krydret, som du har lyst til.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

1 rødløg – 2 fed hvidløg – 2 spsk. olivenolie – 200 ml tomatsauce – 140 ml sojamælk – 100 ml vand – 4 spsk. Kikkoman Koncentreret Ramen Nudelsuppe Base - Shoyu (sojasauce) Smag – 4 g chilipulver
Hak løg og hvidløg, og steg dem i varm olie på en lille pande ved lav varme. Tilsæt tomatsauce, sojamælk, 100 ml vand og Kikkoman ramen suppebase. Kog det hele i 1 minut, og fjern derefter panden fra blusset. Rør chilipulver i, og del indholdet op i to skåle.
Step 2

3 spsk. solsikkeolie – 4 skive squash (5 mm – 1 cm tykke) – 4 tynde skiver græskar – 200 g tofu – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. Kikkoman Sødtsmagende Krydderi til Madlavning i Mirin-stil – 30 g mel
Opvarm 1,5 spsk. solsikkeolie på en pande, og steg squash og græskar, indtil de er gyldenbrune. Skær tofu over på midten, og mariner den i Kikkoman sojasauce og Kikkoman krydderi i mirin-stil i ca. 10 minutter. Dæk den marinerede tofu let med mel, og steg den i den resterende olie, indtil tofuen er gyldenbrun på begge sider.
Step 3

60 g blomkålsbuketter – 4 spsk. frosne edamamebønner – 1 tsk. salt – 4 sukkerærter
Blancher blomkål og edamamebønner i saltet, kogende vand i ca. 3 minutter. Rens sukkerærterne, kog dem i ca. 1 minut, og skyl dem i koldt vand.
Step 4

240 g ramennudler (veganske) – 4 cherrytomater
Tilbered ramennudlerne i henhold til pakkens anvisninger. Skyl dem i koldt vand, og del dem op på to tallerkener. Anret tofu og grøntsagerne fra step 2 og 3 ovenpå. Skær cherrytomaterne i halve, og pynt ramennudlerne med dem. Server retten med tomatdippen fra step 1.
Tip
Opskrifts-ID: 1476
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide