Japansk vegetarisk ramen
Hurtig og nem vegetarisk ramen lavet med Kikkoman ramen suppebase, og toppet med stegt tofu, pak-choi og shiitake svampe. Alt er perfekt kombineret i denne japanske nudelsuppe.
Fremgangsmåde
Step 1
Tofuen drænes på et stykke køkkenrulle. Derefter varmes den i en mikrobølgeovn ved 700W i 2 minutter og steges derefter i olie i 10 minutter.
Step 2
Krydderiblandingen af shiitake svampene bringes i kog, og koger yderligere ind i 7 minutter.
Step 3
Hak gulerod, porre og pak-choi. Alt dette, samt de grønne bønner, lægges i kogende vand én for én, indtil de er blevet møre.
Step 4
Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.
Step 5
Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med 60 ml Kikkoman Ramen Suppebase .
Step 6
Fordel suppen i to skåle, hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.
Step 7
Læg de tilberedte shiitake svampe og grøntsager i suppen og pynt med tofu.
Opskrifts-ID: 1102
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide