Japansk vegetarisk ramen
Japansk vegetarisk ramen

Japansk vegetarisk ramen

Samlet tid25 min.
10 min.Arbejdstid
15 min.Tilberedningstid

Hurtig og nem vegetarisk ramen lavet med Kikkoman ramen suppebase, og toppet med stegt tofu, pak-choi og shiitake svampe. Alt er perfekt kombineret i denne japanske nudelsuppe.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
tofu
300 ml
solsikkeolie
 ¼ 
gulerod
160 g
pak-choi
100 g
porre
4 stk.
grønne bønner
200 g
ramen nudler

Til ramen-suppen:

540 ml
vand

Krydderiblanding af shiitake svampe:

2 stk.
shiitake svampe
150 ml
vand
Næringsindhold:2369 kJ / 567 kcal
18,9 gFedt
26,2 gProtein
70,8 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Tofuen drænes på et stykke køkkenrulle. Derefter varmes den i en mikrobølgeovn ved 700W i 2 minutter og steges derefter i olie i 10 minutter.

Step 2

Krydderiblandingen af shiitake svampene bringes i kog, og koger yderligere ind i 7 minutter.

Step 3

Hak gulerod, porre og pak-choi. Alt dette, samt de grønne bønner, lægges i kogende vand én for én, indtil de er blevet møre.

Step 4

Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.

Step 5

Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med 60 ml Kikkoman Ramen Suppebase .

Step 6

Fordel suppen i to skåle, hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.

Step 7

Læg de tilberedte shiitake svampe og grøntsager i suppen og pynt med tofu.

Opskrifts-ID: 1102

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Tofuen drænes på et stykke køkkenrulle. Derefter varmes den i en mikrobølgeovn ved 700W i 2 minutter og steges derefter i olie i 10 minutter.

Krydderiblandingen af shiitake svampene bringes i kog, og koger yderligere ind i 7 minutter.

Hak gulerod, porre og pak-choi. Alt dette, samt de grønne bønner, lægges i kogende vand én for én, indtil de er blevet møre.

Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.

Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med 60 ml Kikkoman Ramen Suppebase .

Fordel suppen i to skåle, hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.

Læg de tilberedte shiitake svampe og grøntsager i suppen og pynt med tofu.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.