Stærke tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat
Her har du den perfekte hyggeret. Smagfuld pølse fyldt med smag fra sojasauce og blandet med krydret tomatsauce og friske gnocchi.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Skær pølserne op på langs, skrab farsen ud af skindet, og smid skindet væk. Varm olien op på en stor pande med høj kant ved høj varme. Steg pølsefarsen i den meget varme olie i 8-10 minutter, idet du skiller klumperne ad med en grydeske el.lign. Stil pølsefarsen til side på en tallerken, når den er gylden på alle sider.
Step 2
Kom løg- og fennikelternene på panden, og damp dem, til de er bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i et minut. Tilsæt derefter dåsetomaterne med 200 ml vand samt chiliflager, oregano, laurbærblade, koncentreret tomatpuré og Kikkoman Sojasauce. Lad det hele koge lidt ind i 20 minutter ved lav varme, og krydr efter smag og behag.
Step 3
I mellemtiden bringes en stor gryde med vand i kog, og de friske gnocchi koges efter anvisningen på pakken.
Step 4
Mens de koger, blandes spinaten i saucen, til den falder sammen. Hæld vandet fra de færdigkogte gnocchi, og vend dem i saucen sammen med basilikummen. Tag laurbærbladene op, og fordel gnocchiretten på 4 tallerkener. Drys med parmesan og godt med friskkværnet sort peber inden servering.
Opskrifts-ID: 164
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide