Stærke tomat- og pølsegnocchi med fennikel og spinat

Samlet tid 50 min.
50 min. Arbejdstid

Her har du den perfekte hyggeret. Smagfuld pølse fyldt med smag fra sojasauce og blandet med krydret tomatsauce og friske gnocchi.

Ingredienser

4 Portioner
400 g
vegetariske pølser
1 spsk.
olivenolie
1 
løg, fint hakket
2 
fennikelknolde, skåret i tern
3 
fed hvidløg, presset
800 g
blommetomater på dåse
 ½ tsk.
tørrede chiliflager
2 tsk.
tørret oregano
2 
laurbærblade
1 spsk.
koncentreret tomatpuré
500 g
friske gnocchi (fra køledisken)
100 g
babyspinat
lille bundt basilikum (bladene plukkes af og hakkes)
Reven parmesanost til servering
Næringsindhold: 2399 kJ  /  572 kcal
26,3 g Fedt
26,1 g Protein
58,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær pølserne op på langs, skrab farsen ud af skindet, og smid skindet væk. Varm olien op på en stor pande med høj kant ved høj varme. Steg pølsefarsen i den meget varme olie i 8-10 minutter, idet du skiller klumperne ad med en grydeske el.lign. Stil pølsefarsen til side på en tallerken, når den er gylden på alle sider.

Step 2

Kom løg- og fennikelternene på panden, og damp dem, til de er bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i et minut. Tilsæt derefter dåsetomaterne med 200 ml vand samt chiliflager, oregano, laurbærblade, koncentreret tomatpuré og Kikkoman Sojasauce. Lad det hele koge lidt ind i 20 minutter ved lav varme, og krydr efter smag og behag.

Step 3

I mellemtiden bringes en stor gryde med vand i kog, og de friske gnocchi koges efter anvisningen på pakken.

Step 4

Mens de koger, blandes spinaten i saucen, til den falder sammen. Hæld vandet fra de færdigkogte gnocchi, og vend dem i saucen sammen med basilikummen. Tag laurbærbladene op, og fordel gnocchiretten på 4 tallerkener. Drys med parmesan og godt med friskkværnet sort peber inden servering.

Opskrifts-ID: 164

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær pølserne op på langs, skrab farsen ud af skindet, og smid skindet væk. Varm olien op på en stor pande med høj kant ved høj varme. Steg pølsefarsen i den meget varme olie i 8-10 minutter, idet du skiller klumperne ad med en grydeske el.lign. Stil pølsefarsen til side på en tallerken, når den er gylden på alle sider.

Kom løg- og fennikelternene på panden, og damp dem, til de er bløde. Tilsæt hvidløg, og steg videre i et minut. Tilsæt derefter dåsetomaterne med 200 ml vand samt chiliflager, oregano, laurbærblade, koncentreret tomatpuré og Kikkoman Sojasauce. Lad det hele koge lidt ind i 20 minutter ved lav varme, og krydr efter smag og behag.

I mellemtiden bringes en stor gryde med vand i kog, og de friske gnocchi koges efter anvisningen på pakken.

Mens de koger, blandes spinaten i saucen, til den falder sammen. Hæld vandet fra de færdigkogte gnocchi, og vend dem i saucen sammen med basilikummen. Tag laurbærbladene op, og fordel gnocchiretten på 4 tallerkener. Drys med parmesan og godt med friskkværnet sort peber inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.