

Cremet risotto med grønkål og torsk
Denne cremede risotto blander italiensk tradition med asiatiske smage. Torsk og grønkålspesto giver friskhed, og en smule Kikkoman sojasauce med mindre salt giver retten dybde. Retten er nem at tilberede og fyldt med smag.
Ingredienser
Grønkålspesto:
Fremgangsmåde
Step 1

1 spsk. olivenolie – 150 g arborio-ris – 125 ml hvidvin – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 500 ml hønsebouillon
Steg risen i olivenolie i 1 minut. Tilsæt hvidvin og Kikkoman sojasauce med mindre salt, og kog risen, indtil al væden er optaget. Hæld langsomt hønsebouillon i under konstant omrøring.
Step 2

55 g grønkål – ½ spsk. fed hvidløg – ¼ spsk. pinjekerner – 1 spsk. olivenolie – ½ tsk. citronsaft – ½ tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. smør
Skyl og tør grønkålen og fjern derpå de grove stængler og hak grønkålen. Hæld 25 g grønkål i en blender sammen med hvidløg, pinjekerner, olivenolie, citronsaft og ½ tsk. Kikkoman sojasauce med mindre salt. Blend det hele, indtil blandingen er jævn.
Så snart risen fra step 1 er mør og har optaget al væske, tilsættes den resterende grønkål, og risen koges i yderligere 3 minutter. Du kan tilføje lidt bouillon eller vand, hvis det er nødvendigt. Slut af med at røre lidt smør og halvdelen af grønkålspestoen i risottoen.
Step 3

150 g torskefilet – ½ spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 fed hvidløg, finthakket – 2 tsk. citronsaft – 1 spsk. hård ost, revet (parmesan eller Grana Padano)
Pensl torsken med Kikkoman sojasauce med mindre salt, citronsaft og finthakket hvidløg. Damp fisken i 5 minutter. Server den ovenpå grønkålsrisottoen, dryp med den resterende pesto og drys med revet ost.
Tip
Du kan udskifte torsk med tofu, hvis du ønsker en vegetarisk udgave. Ved at tilsætte en skefuld fløde til risottoen får den en mere fyldig konsistens.
Opskrifts-ID: 1559
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide



































































