Autentisk japansk sojasauce ramen

Samlet tid 245 min.
5 min. Arbejdstid
180 min. Marineringstid
60 min. Tilberedningstid

I japansk ramen er den hyppigst brugte topping Ajitama (kogte æg marineret i sød sojasauce) og Chashu (kogt og skiveskåret svinekød). Denne populære, traditionelle japanske sojasauce ramen er hurtig og nem at tilberede med Kikkoman ramen suppebase.

Ingredienser

2 Portioner
2 spsk.
majs (på dåse)
100 g
kål
120 g
bønnespirer
30 g
ristede løg
2 
soja-marinerede æg (se A)
70 g
skiveskåret svinekød (se B)
200 g
ramen nudler

Til ramen-suppen:

540 ml
vand

A: Soja-marinerede æg:

2 
kogte æg, pillet
 ½ spsk.
sukker
2 spsk.
vand

B: Marineret svinekød

500 g
svinekød, i et helt stykke
200 ml
vand
20 ml
sake eller hvidvin
20 g
sukker
1 
fed hvidløg
20 g
frisk ingefær
Næringsindhold: 2781 kJ  /  665 kcal
24,8 g Fedt
28,6 g Protein
79,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Til de marinerede æg bringes alle ingredienserne i kog (undtagen æggene). Fjern gryden fra varmen og læg de pillede, kogte æg ned i gryden og lad dem marinere deri i 3 timer.

Step 2

Til det marinerede svinekød koges kødet i 30 minutter. Bland resten af ingredienserne sammen. Både denne blanding og kødet lægges i en trykkoger og tilberedes yderligere i 20 minutter.

Step 3

Kog kålen og bønnespirerne i 3-5 minutter.

Step 4

Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.

Step 5

Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med 60 ml Kikkoman Ramen Suppebase.

Step 6

Fordel suppen i to skåle. Hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.

Step 7

Halver æggene og skær det tilberedte svinekød i skiver.

Step 8

Læg æg, skiveskåret svinekød, kål, bønnespirer og majs ned i suppen. Drys med ristede løg.

Opskrifts-ID: 1101

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Til de marinerede æg bringes alle ingredienserne i kog (undtagen æggene). Fjern gryden fra varmen og læg de pillede, kogte æg ned i gryden og lad dem marinere deri i 3 timer.

Til det marinerede svinekød koges kødet i 30 minutter. Bland resten af ingredienserne sammen. Både denne blanding og kødet lægges i en trykkoger og tilberedes yderligere i 20 minutter.

Kog kålen og bønnespirerne i 3-5 minutter.

Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.

Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med 60 ml Kikkoman Ramen Suppebase.

Fordel suppen i to skåle. Hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.

Halver æggene og skær det tilberedte svinekød i skiver.

Læg æg, skiveskåret svinekød, kål, bønnespirer og majs ned i suppen. Drys med ristede løg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.