Autentisk japansk sojasauce ramen
I japansk ramen er den hyppigst brugte topping Ajitama (kogte æg marineret i sød sojasauce) og Chashu (kogt og skiveskåret svinekød). Denne populære, traditionelle japanske sojasauce ramen er hurtig og nem at tilberede med Kikkoman ramen suppebase.
Ingredienser
Til ramen-suppen:
A: Soja-marinerede æg:
B: Marineret svinekød
Fremgangsmåde
Step 1
Til de marinerede æg bringes alle ingredienserne i kog (undtagen æggene). Fjern gryden fra varmen og læg de pillede, kogte æg ned i gryden og lad dem marinere deri i 3 timer.
Step 2
Til det marinerede svinekød koges kødet i 30 minutter. Bland resten af ingredienserne sammen. Både denne blanding og kødet lægges i en trykkoger og tilberedes yderligere i 20 minutter.
Step 3
Kog kålen og bønnespirerne i 3-5 minutter.
Step 4
Tilbered nudlerne jævnfør pakkens anvisninger.
Step 5
Bring ca. 540 ml vand i kog i en gryde og bland med 60 ml Kikkoman Ramen Suppebase.
Step 6
Fordel suppen i to skåle. Hæld vandet fra nudlerne og tilføj dem til suppen.
Step 7
Halver æggene og skær det tilberedte svinekød i skiver.
Step 8
Læg æg, skiveskåret svinekød, kål, bønnespirer og majs ned i suppen. Drys med ristede løg.
Opskrifts-ID: 1101
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide