

Spansk frittata med hestebønner og sesamdip
En spansk-inspireret frittata, der kombinerer friskheden fra hestebønnerne og asparges med den nøddeagtige sesamdip. En lækker og nærende ret, der passer både til frokost og aften.
Fremgangsmåde
Step 1

100 g friske hestebønner – 4 store æg – 40 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. stegeolie – 6 asparges, renset og skåret i 2 cm store stykker – 1 lille rød peberfrugt, i tern – 1 lille squash, i tern
Kog hestebønnerne i kogende vand tilsat salt i 15 minutter. Hæld vandet fra og fjern skrællen. Pisk æggene i en skål og krydr med Kikkoman sojasauce. Opvarm en teflonpande over direkte flammer eller på et komfur, og tilsæt en smule olie. Tilsæt peberfrugt og squash, og steg begge dele i 2-3 minutter, indtil de begynder at blive møre. Tilsæt de bælgede hestebønner og grøn asparges, og rør dem sammen med resten af grøntsagerne. Hæld de piskede æg over grøntsagerne i panden. Rør forsigtigt for at fordele det hele jævnt. Steg frittataen i 3-4 minutter på hver side, indtil æggemassen har sat sig.
Step 2

2 spsk. peanutbutter – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristede Sesamfrø – 2 spsk. limesaft – 45 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. chilipasta – 15 g purløg, hakket
Bland alle ingredienserne til en dip i en lille skål. Server dippen oven på den færdige frittata, og pynt med hakket purløg inden servering.
Opskrifts-ID: 1440
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide