

Kylling Nuggets med panko og chili-soja dip
Giv din aftensmad et sprødt twist med disse lækre kylling nuggets. De vil helt sikkert blive en favorit, det tør vi godt love dig!
Fremgangsmåde
Step 1

500 ml kærnemælk – 2 kyllingebryster (skåret i tern)
Skær kyllingen i tern og lad dem trække i kærnemælk, gerne natten over eller mindst 30 minutter.
Step 2
1 æg – 50 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil – 1 tsk. salt
Når du er klar til at stege, vend kyllingen i let pisket æg med lidt salt og derefter i pankorasp.
Step 3
Olie til stegning
Steg dem sprøde i olie. Du kan evt. bruge en frituregryde, hvis du har en.
Step 4
2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. honning – 1 tsk. Sriracha chilisauce
Rør alle ingredienserne sammen til dippen og server.
Opskrifts-ID: 1482
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide