Svampestroganoff med sojasauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Varm olien op på en stor pande med høj kant, og damp løgene i olien i 5 minutter, til de er bløde.
Step 2
Skru op for varmen, og kom svampene på panden. Svits dem i 10 minutter under konstant omrøring, til de er gyldne.
Step 3
Tilsæt hvidløg, timian, paprika og cayennepeber, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt derefter bouillonen, og lad det hele småkoge i 10 minutter. Tilsæt syrnet fløde, sennep og sojasauce, og lad retten simre videre i 10 minutter.
Step 4
Mens du tilbereder svampene, koges risen efter anvisningen på pakken. Lad risen dryppe af, og hold den varm.
Step 5
Lige inden servering røres noget af persillen i svampeblandingen, og resten af persillen gemmes til pynt. Anret retten med de vilde ris, og server med citronbåde og persilledrys.
Opskrifts-ID: 318
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide