Gryderet med græskar og tofu

Samlet tid 50 min.
50 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
300 g
hokkaidogræskar
2 spsk.
rapsolie (2 spsk.)
80 g
løg
250 g
rød peberfrugt
150 g
grøn peberfrugt
1 
fed hvidløg
200 g
røget tofu
 ½ tsk.
stødt kommen
 ½ tsk.
stødt koriander
 ½ tsk.
stødt gurkemeje
500 g
tomatpuré
1 spsk.
persille
Næringsindhold: 728 kJ  /  174 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Skær græskar, peberfrugt og tofu i mindre stykker Skær løget i strimler og steg det i olie. Tilsæt derefter krydderier og resten af grøntsagerne, tofu og et fed presset hvidløg.

Step 2

Steg det hele i ca. 10 minutter, tilsæt derefter vand, tomatpuré og sojasauce. Lad det simre i ca. 30 minutter, og rør jævnligt.

Step 3

Drys med persille, og server.

Opskrifts-ID: 917

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær græskar, peberfrugt og tofu i mindre stykker Skær løget i strimler og steg det i olie. Tilsæt derefter krydderier og resten af grøntsagerne, tofu og et fed presset hvidløg.

Steg det hele i ca. 10 minutter, tilsæt derefter vand, tomatpuré og sojasauce. Lad det simre i ca. 30 minutter, og rør jævnligt.

Drys med persille, og server.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.