

Stegte gyoza med 3 dips
Ingredienser
Fyld:
Fremgangsmåde
Step 1
Fyld: Skyl og rens forårsløgene. Pil hvidløget, skræl ingefæren, og hak begge dele samt forårsløgene fint.
Step 2
Skyl og rens spidskålen. Hak den groft, og drys med 1 tsk. salt. Ælt kålen godt i hånden. Pak den hakkede spidskål ind i et viskestykke, og vrid den hårdt, så væsken kan dryppe fra.
Step 3
Rør forårsløg, hvidløg, ingefær, spidskål, hakkekød, sukker, salt, peber, Kikkoman Sojasauce og sesamolie godt sammen.
Step 4
Læg ca. 15 g fyld midt på hver af gyoza-dejpladerne. Væd dejkanterne halvvejs rundt med en fugtet finger, og fold dejpladerne sammen om fyldet. Læg dejen i lette folder langs kanten, og tryk kanterne godt sammen.
Step 5
Før stegning drysses gyozaerne let med mel på undersiden.
Step 6
Varm 1 spsk. olie op på en pande (28 cm diameter). Læg gyozaerne jævnt fordelt i 2 rækker (à 5 stk.), og steg dem på panden. Når undersiden af gyozaerne er let brunet, røres 1 spsk. mel ud i 100 ml vand. Hæld melblandingen ved, og lad gyozaerne stege videre i ca. 3½ minutter under låg ved jævn til høj varme.
Step 7
Når vandet er fordampet, tilsættes 1 spsk. olie, og gyozaerne steges videre, til de er sprøde og gyldne på undersiden.. Tilbered resten af gyozaerne efter samme fremgangsmåde.
Step 8
Anret gyozaerne på tallerkener med undersiden opad, og server de tre saucer som dip.
Dips:
Variant 1: 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce,2 spsk. mayonnaise, 1 tsk. tahin (ristet sesampasta), 1 tsk. honning
Variant 2: 1½ spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce, 1½ spsk. eddike, ½ tsk. chiliolie
Variant 3: Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
Opskrifts-ID: 80
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide