Bentoboks med couscous, feta og grøntsager
Fremgangsmåde
Step 1
Kog couscoussen efter anvisningen på pakken, og bland den derefter med 2 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Mens couscoussen koger: Smuldr fetaen. Skyl bønnerne, og lad dem dryppe af. Skyl spinaten, og ryst den tør. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen ved at snitte det på langs og på tværs, så det løsner sig i tern.
Step 2
Dressing: Skyl citronmelissen, dup den tør, og pluk bladene af. Blend 1 spsk. af mangoternene med yoghurten, citronmelisse, sojasauce og 1 spsk. Ponzu citrus sojasauce. Krydr med peber, og hæld saucen i et glas med skruelåg til at tage med.
Step 3
Bland resten af mangoternene sammen med granatæblekernerne. Anret ingredienserne i en bentoboks/madkasse, og stil boksen koldt – så er den lige til at tage med.
Opskrifts-ID: 654
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide