Røget tofu med ris, broccoli og agurk
Røget tofu med ris, broccoli og agurk

Røget tofu med ris, broccoli og agurk

Samlet tid35 min.
15 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

En let og sund vegetarisk opskrift. Vores teriyaki BBQ-sauce med honning tilfører en dybde af umami til den røgede tofu.

Ingredienser

2 Portioner

Agurker:

4 
små agurker
1 spsk.
riseddike
1 spsk.
sesamfrø
1 spsk.
hakket chili
100 g
basmatiris
100 g
broccoli
180 g
røget tofu
1 spsk.
olivenolie
 ½ bundt
purløg
1 nip
sort peber
Næringsindhold:2214 kJ / 529 kcal
23 gFedt
24 gProtein
52 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

4  små agurker – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. riseddike – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket chili

Rist sesamfrøene på en tør pande. Skær agurkerne i 1 cm tykke skiver. Bland dem med sesamfrø, olie, eddike, sojasauce og chili. Stil skålen i køleskabet.

Step 2

100 g basmatiris – 100 g broccoli

Tilbered risen jævnfør pakkens anvisninger. Skær broccolien i mindre buketter, og damp dem i 5 minutter.

Step 3

180 g røget tofu – 1 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning

Skær tofuen i fire stykker. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune. Hæld derefter teriyaki-sauce over tofuen og steg dem i yderligere 2-3 minutter.

Step 4

 ½ bundt purløg – 1 nip sort peber

Server tofuen ovenpå ris sammen med broccolien og agurkerne. Pynt hele retten med purløg og sort peber. 

Opskrifts-ID: 1175

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

4 små agurker – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. riseddike – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket chili

Rist sesamfrøene på en tør pande. Skær agurkerne i 1 cm tykke skiver. Bland dem med sesamfrø, olie, eddike, sojasauce og chili. Stil skålen i køleskabet.

100 g basmatiris – 100 g broccoli

Tilbered risen jævnfør pakkens anvisninger. Skær broccolien i mindre buketter, og damp dem i 5 minutter.

180 g røget tofu – 1 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning

Skær tofuen i fire stykker. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune. Hæld derefter teriyaki-sauce over tofuen og steg dem i yderligere 2-3 minutter.

½ bundt purløg – 1 nip sort peber

Server tofuen ovenpå ris sammen med broccolien og agurkerne. Pynt hele retten med purløg og sort peber. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.