

Røget tofu med ris, broccoli og agurk
En let og sund vegetarisk opskrift. Vores teriyaki BBQ-sauce med honning tilfører en dybde af umami til den røgede tofu.
Fremgangsmåde
Step 1

4 små agurker – 2 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. riseddike – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. sesamfrø – 1 spsk. hakket chili
Rist sesamfrøene på en tør pande. Skær agurkerne i 1 cm tykke skiver. Bland dem med sesamfrø, olie, eddike, sojasauce og chili. Stil skålen i køleskabet.
Step 2

100 g basmatiris – 100 g broccoli
Tilbered risen jævnfør pakkens anvisninger. Skær broccolien i mindre buketter, og damp dem i 5 minutter.
Step 3

180 g røget tofu – 1 spsk. olivenolie – 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning
Skær tofuen i fire stykker. Steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune. Hæld derefter teriyaki-sauce over tofuen og steg dem i yderligere 2-3 minutter.
Step 4

½ bundt purløg – 1 nip sort peber
Server tofuen ovenpå ris sammen med broccolien og agurkerne. Pynt hele retten med purløg og sort peber.
Opskrifts-ID: 1175
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide