Fiskepinde med grønt og ærtedip

Ingredienser

4 Portioner

FISKEPINDE

350 g
sejfilet (eller anden torskefisk)
1 ½ tsk.
karry
2 
æg

ÆRTEDIP

200 g
frosne ærter
20 
mynteblade
25 g
smør
Blandede rå grøntsager
Frisk mynte
Lime

Fremgangsmåde

Step 1

Skær fisken i aflange stykker. Vend fiskestykkerne i hvedemel blandet med karry, vend dernæst i sammenpisket æg med sojasauce og til sidst i pankorasp.

Step 2

Steg fiskepindene i 170 grader varm olie i 3-4 minutter eller til de er gyldne. Læg fiskepindene på fedtsugende papir og krydr med salt.

Step 3

Kog ærterne i 2-3 minutter og hæld vandet fra. Blend ærterne med smør, sojasauce og mynte.

Step 4

Server fiskepindene med gnavegrønt, ærtedip og evt. pommes frites.

Opskrifts-ID: 892

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær fisken i aflange stykker. Vend fiskestykkerne i hvedemel blandet med karry, vend dernæst i sammenpisket æg med sojasauce og til sidst i pankorasp.

Steg fiskepindene i 170 grader varm olie i 3-4 minutter eller til de er gyldne. Læg fiskepindene på fedtsugende papir og krydr med salt.

Kog ærterne i 2-3 minutter og hæld vandet fra. Blend ærterne med smør, sojasauce og mynte.

Server fiskepindene med gnavegrønt, ærtedip og evt. pommes frites.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.