Hurtiglavet bolognese med et pift af umami
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Varm olien op ved jævn varme. Tilsæt hakkekødet, og steg det uden at skille det ad i 2 minutter på hver side, til det er brunt. Tilsæt bacon, og rør rundt, så hakkekødet falder fra hinanden. Steg videre i nogle minutter, indtil kødet er gennemstegt. Hæld det overskydende fedt fra (brug evt. en si).
Step 2
Skræl i mellemtiden løget og hvidløgene, hak begge dele fint, og bland dem sammen med hakkekødet. Skræl derefter gulerødderne og evt. selleristængerne, snit dem i fine tern, og bland også grøntsagerne sammen med hakkekødet. Lad det hele småkoge i 5 minutter ved jævn varme under hyppig omrøring.
Step 3
Rør tomaterne, Kikkoman naturligt brygget sojasauce og fløden i. Kog videre i 5 minutter, til saucen er kogt lidt ind. Smag evt. til med salt og peber.
Step 4
Bring en stor gryde med vand i kog, kom godt med salt i, og kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Hæld spaghettien i et dørslag, og gem 100 ml af kogevandet. Bland spaghettien sammen med de 100 ml kogevand og saucen på en stor pande. Lad det hele simre videre i et minut ved jævn varme under omrøring. Fordel spaghettien på fire tallerkener, og pynt med frisk basilikum. Serveres straks.
Opskrifts-ID: 284
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide