BBQ torsk i teriyaki-marinade
Den delikate sødme fra teriyaki-saucen passer perfekt til en mør torskefilet eller en anden hvid fisk, og det tager kun en halv time at marinere fisken. Brug den samme marinade som glace til de grillede porrer.
Fremgangsmåde
Step 1
Del torsken op i to portioner. Bland hvidvinen med 3 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning, timian, citronskal, skiveskåret forårsløg og olivenolie.
Step 2
Krydr fisken med peber, og hæld derpå hvidvins-marinaden henover. Lad det stå på køl i 30-60 minutter for at trække godt igennem.
Step 3
Halver de nye porrer.
Step 4
Grill både fisk og porrer ved høj temperatur på en forvarmet rist/plade i ca. 3-5 minutter på hver side. Pensl løbende med den resterende marinade.
Step 5
Hak dilden.
Step 6
Server den grillede torsk med porrer og frisk dild.
Opskrifts-ID: 1118
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide