Gambas med pikant sojasauce
Samlet tid30 min.
30 min.Arbejdstid
Næringsindhold:972 kJ / 232 kcal
13,6 gFedt
20,3 gProtein
5,6 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Rør alle ingredienserne til den pikante sojasauce sammen i en skål. Skær tigerrejerne igennem på langs med skallen på. Varm olie på en pande, og steg de halverede rejer med skalsiden nedad først.
Step 2
Vend rejerne med en paletkniv, så de også bliver stegt med indersiden nedad. Kog panden af med den pikante sojasauce, og lad lidt af væden fordampe, mens du ryster panden. Anret tigerrejerne på en tallerken, og hæld saucen fra panden over dem. Pynt med koriander og purløg, og drys med friskkværnet peber.
Opskrifts-ID: 410
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide