Wokstegte grøntsager og rispapirnudler
Wokstegte grøntsager og rispapirnudler

Wokstegte grøntsager og rispapirnudler

Samlet tid20 min.
10 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Rør hurtigt denne stir-fy med wokstegte rispapirnudler, løg, gulerod, kål og et strejf af sesam sammen. En lækker og enkel ret!

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
8 
rispapir
0,13 
rødkål
 ½ 
gul peberfrugt
 ½ 
gulerod
1 
løg
2 
fed hvidløg
 ½ spsk.
honning
1 spsk.
sesamfrø
1 
forårsløg
Næringsindhold:892 kJ / 213 kcal
6 gFedt
5 gProtein
33 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

8  rispapir – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Læg 4 ark rispapir i blød i varmt vand, indtil de er bløde. Fjern dem og læg dem oven på hinanden på et spækbræt penslet med Kikkoman sesamolie. Pres dem sammen, så de klistrer fast til hinanden, og læg dem tilbage i skålen med vand i 2 minutter. Læg dem på spækbrættet og skær dem i 1-2 cm brede strimler med en olieret kniv. Hæld strimlerne tilbage i vandet og skil dem fra hinanden med hånden. Så snart strimlerne løsner sig fra hinanden, lægges de i en tør skål.
Gentag det samme med de resterende 4 ark rispapir. 

Step 2

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie0,13  rødkål –  ½  gul peberfrugt –  ½  gulerod – 1  løg – 2  fed hvidløg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. honning

Hak kål, peberfrugt, gulerod og løg, og steg det hele på en pande med Kikkoman sesamolie. Tilsæt hakket hvidløg. Bland Kikkoman sojasauce med honning. Hæld det på panden og bland det med grøntsagerne og rispapirnudlerne. 

Step 3

1 spsk. sesamfrø – 1  forårsløg

Hak forårsløg. Drys forårsløg og sesamfrø over retten inden servering.

Opskrifts-ID: 1302

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

8 rispapir – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Læg 4 ark rispapir i blød i varmt vand, indtil de er bløde. Fjern dem og læg dem oven på hinanden på et spækbræt penslet med Kikkoman sesamolie. Pres dem sammen, så de klistrer fast til hinanden, og læg dem tilbage i skålen med vand i 2 minutter. Læg dem på spækbrættet og skær dem i 1-2 cm brede strimler med en olieret kniv. Hæld strimlerne tilbage i vandet og skil dem fra hinanden med hånden. Så snart strimlerne løsner sig fra hinanden, lægges de i en tør skål.
Gentag det samme med de resterende 4 ark rispapir. 

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie0,13 rødkål – ½ gul peberfrugt – ½ gulerod – 1 løg – 2 fed hvidløg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce ½ spsk. honning

Hak kål, peberfrugt, gulerod og løg, og steg det hele på en pande med Kikkoman sesamolie. Tilsæt hakket hvidløg. Bland Kikkoman sojasauce med honning. Hæld det på panden og bland det med grøntsagerne og rispapirnudlerne. 

1 spsk. sesamfrø – 1 forårsløg

Hak forårsløg. Drys forårsløg og sesamfrø over retten inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.