Rispapirruller med grøntsager, rejer og peanutsauce
Rul et hurtigt og lækkert måltid sammen med disse hvidløgs- og chiliruller fyldt med grøntsager og serveret med en cremet peanutsauce. De er sprøde og mættende og får munden til at løbe i vand!
Fremgangsmåde
Step 1
4 salatblade – ½ gulerod – ¼ gul peberfrugt – 0,13 rødkål
Vask grøntsagerne og skær gulerod, peberfrugt og kål i meget fine strimler.
Step 2
150 g rejer – 1 spsk. smør – 1 fed hvidløg – ¼ chili – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Vask rejerne. Smelt smørret på en pande. Tilsæt rejerne og steg i 1 minut. Tilsæt knust hvidløg, chili i skiver og Kikkoman sojasauce. Steg i yderligere 3-4 minutter og stil det til side for at køle af.
Step 3
4 ark rispapir
Blødgør rispapiret i lunkent vand. Læg grøntsagerne på papiret og begynd at rulle det sammen. Inden rullen lukkes helt, fyldes rejerne i rullen.
Step 4
2 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. honning – 4 spsk. vand
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil blandingen er glat. Server rispapirrullerne sammen med peanutsaucen.
Tip:
For en vegansk udgave kan rejerne erstattes med finthakket tofu, der pakkes ind sammen med grøntsagerne efter stegning.
Opskrifts-ID: 1300
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide