Rispapirruller med grøntsager, rejer og peanutsauce
Rispapirruller med grøntsager, rejer og peanutsauce

Rispapirruller med grøntsager, rejer og peanutsauce

Samlet tid20 min.
15 min.Arbejdstid
5 min.Tilberedningstid

Rul et hurtigt og lækkert måltid sammen med disse hvidløgs- og chiliruller fyldt med grøntsager og serveret med en cremet peanutsauce. De er sprøde og mættende og får munden til at løbe i vand!

Godt at vide: Denne ret er en del af vores meal prep-serie. Du kan finde de to tilhørende opskrifter her.

Ingredienser

2 Portioner
4 
salatblade
 ½ 
gulerod
 ¼ 
gul peberfrugt
0,13 
rødkål
150 g
rejer
1 spsk.
smør
1 
fed hvidløg
 ¼ 
chili
4 
ark rispapir
2 spsk.
peanutbutter
1 spsk.
limesaft
1 spsk.
honning
4 spsk.
vand
Næringsindhold:1532 kJ / 366 kcal
18,5 gFedt
18 gProtein
30 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

4  salatblade –  ½  gulerod –  ¼  gul peberfrugt – 0,13  rødkål

Vask grøntsagerne og skær gulerod, peberfrugt og kål i meget fine strimler.

Step 2

150 g rejer – 1 spsk. smør – 1  fed hvidløg –  ¼  chili – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Vask rejerne. Smelt smørret på en pande. Tilsæt rejerne og steg i 1 minut. Tilsæt knust hvidløg,  chili i skiver og Kikkoman sojasauce. Steg i yderligere 3-4 minutter og stil det til side for at køle af. 

Step 3

4  ark rispapir

Blødgør rispapiret i lunkent vand. Læg grøntsagerne på papiret og begynd at rulle det sammen. Inden rullen lukkes helt, fyldes rejerne i rullen. 

Step 4

2 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. limesaft – 1 spsk. honning – 4 spsk. vand

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil blandingen er glat. Server rispapirrullerne sammen med peanutsaucen. 

Tip:

For en vegansk udgave kan rejerne erstattes med finthakket tofu, der pakkes ind sammen med grøntsagerne efter stegning.

Opskrifts-ID: 1300

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

4 salatblade – ½ gulerod – ¼ gul peberfrugt – 0,13 rødkål

Vask grøntsagerne og skær gulerod, peberfrugt og kål i meget fine strimler.

150 g rejer – 1 spsk. smør – 1 fed hvidløg – ¼ chili – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Vask rejerne. Smelt smørret på en pande. Tilsæt rejerne og steg i 1 minut. Tilsæt knust hvidløg,  chili i skiver og Kikkoman sojasauce. Steg i yderligere 3-4 minutter og stil det til side for at køle af. 

4 ark rispapir

Blødgør rispapiret i lunkent vand. Læg grøntsagerne på papiret og begynd at rulle det sammen. Inden rullen lukkes helt, fyldes rejerne i rullen. 

2 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. limesaft – 1 spsk. honning – 4 spsk. vand

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil blandingen er glat. Server rispapirrullerne sammen med peanutsaucen. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.