Lækre koreanske bao-burgere med kimchi
Smag Seoul i hver eneste bid! Denne burger kan prale af en blød bao bun med kimchi, en sprød rødkålssalat, kimchi-mayo og en saftig oksekødsbøf. Toppet med Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg er dette en sand smagsoplevelse fra hjertet af det koreanske køkken.
Fremgangsmåde
Step 1
150 g hvedemel – 1 ½ tsk. tørgær – 1 tsk. sukker – 100 ml lunken vand
Rør ingredienserne sammen til en blød gærdej. Dæk dejen til og lad den hæve et lunt sted i cirka 60 minutter. Form 4 boller, stil dem til side, så de kan efterhæve, og damp dem derefter i cirka 8 minutter.
Step 2
350 g hakket oksekød – ½ tsk. peber – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 60 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ristet Hvidløg – 2 spsk. sesamfrø
Bland oksekødet med peber og Kikkoman sojasauce. Form kødet til 4 bøffer og steg dem i cirka 3 minutter på hver side. Dyp de stegte og varme bøffer i Kikkoman teriyaki sauce med hvidløg og vend dem i sesamfrø.
Step 3
100 g rødkål – 50 g kimchi – 1 tsk. riseddike – 1 tsk. honning – 1 spsk. mayonnaise
Hak rødkålen fint og skær kimchi i mindre stykker. Bland begge dele i en skål. Tilsæt riseddike, honning og mayonnaise. Bland det hele godt sammen.
Step 4
2 spsk. mayonnaise – 1 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 1 spsk. hakkede forårsløg
Bland mayonnaise med Kikkoman kimchi chilisauce og hakkede forårsløg. Skær baobollerne over og smør dem med kimchi-mayo. Læg en bøf og salat imellem de to halvdele.
Opskrifts-ID: 1248
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide