Kikærtebøffer

Samlet tid 500 min.
10 min. Arbejdstid
480 min. Marineringstid
10 min. Tilberedningstid

Ingredienser

6 Portioner
300 g
kikærter
2 spsk.
vand
1 
æg
1 
fed hvidløg
3 spsk.
mel
 ½ tsk.
bagepulver
 ½ tsk.
natron
1 tsk.
spidskommen
Sort peber
Olivenolie
Næringsindhold: 1136 kJ  /  271 kcal
9,5 g Fedt
12,5 g Protein
36,9 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Kikærter udblødes i vand i 8 timer. De udblødte kikærter blendes og røres sammen med vand, æg, presset hvidløg, mel blandet med bagepulver og natron, sojasauce og krydderier. Opvarm olie i en stegepande og form bøffer med en ske, som steges i et par minutter på hver side til de er gyldenbrune.

Step 2

Server med en sauce rørt af fx yoghurt naturel og krydderurter.

Tip:

Kikærter fra dåse kan bruges i stedet for at udbløde kikærter.

Opskrifts-ID: 314

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kikærter udblødes i vand i 8 timer. De udblødte kikærter blendes og røres sammen med vand, æg, presset hvidløg, mel blandet med bagepulver og natron, sojasauce og krydderier. Opvarm olie i en stegepande og form bøffer med en ske, som steges i et par minutter på hver side til de er gyldenbrune.

Server med en sauce rørt af fx yoghurt naturel og krydderurter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.