Penne arrabiata med tomat og chilisauce
Penne arrabiata med tomat og chilisauce

Penne arrabiata med tomat og chilisauce

4,5 2 Bedømmelse
Samlet tid 35 min.
10 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Klassisk italienske smage møder asiatiske smage: Denne krydrede tomatsauce med Kikkoman sojasauce og Kikkoman kimchi chilisauce omslutter de kogte penne al dente og toppes med parmesan og ristede pinjekerner.

Ingredienser

4 Portioner
2 
røde snackpeber (eller 1 rød peberfrugt)
200 g
små cocktailtomater med stilk
2 spsk.
olivenolie
2 spsk.
brun farin (eller 1 tsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i mirin-stil)
2 
fed hvidløg
3 spsk.
tomatpuré
600 g
hakkede tomater (på dåse)
40 g
pinjekerner
300 g
nudler, f.eks. penne, rigatoni eller tortiglioni
 ¼ bundt
basilikum
80 g
stykke parmesan
Næringsindhold:2.223 kJ / 528 kcal
18,5 gFedt
21,1 gProtein
67,3 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2  røde snackpeber (eller 1 rød peberfrugt) – 200 g små cocktailtomater med stilk – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. brun farin (eller 1 tsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i mirin-stil) – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Forvarm ovnen til 200˚C. Skær rød peberfrugt i ringe. Bland dem med tomater, olie, brun farin og Kikkoman sojasauce. Fordel det hele i et ovnfast fad, og bag det i den forvarmede ovn i 10-15 minutter, indtil tomaterne begynder at sprække.

Step 2

2  fed hvidløg – 3 spsk. tomatpuré – 1 spsk. olivenolie – 2 tsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi600 g hakkede tomater (på dåse) – 1 tsk. brun farin (eller 1 tsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i mirin-stil) – 40 g pinjekerner

Hak hvidløg fint, og steg det i den opvarmede olie sammen med tomatpuré. Tilsæt Kikkoman kimchi chilisauce, hakkede tomater og brun farin. Bring det hele i kog, og lad det simre uden låg i 10 minutter under jævnlig omrøring. Hak pinjekernerne groft, og rist dem i en lille teflonpande, indtil de er gyldenbrune.

Step 3

300 g nudler, f.eks. penne, rigatoni eller tortiglioni –  ¼ bundt basilikum – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce80 g stykke parmesan

Tilbered nudlerne i henhold til pakkens anvisninger, og sørg for at gemme lidt pastavand, når vandet hældes fra. Hak basilikum og rør halvdelen i saucen. Smag saucen til med Kikkoman sojasauce. Vend nudlerne i saucen sammen med de ristede peberfrugter og en smule af det gemte pastavand. Server retten på tallerkener, og pynt med de bagte tomater, det resterende basilikum og pinjekerner. Riv til sidst lidt parmesanost over den færdige ret.

Tip:

For en luksusudgave kan der tilsættes små kødboller, rejer eller stykker af laks til saucen. For en vegansk udgave kan parmesanosten erstattes af et plantebaseret ostealternativ.

Opskrifts-ID: 1499

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 røde snackpeber (eller 1 rød peberfrugt) – 200 g små cocktailtomater med stilk – 1 spsk. olivenolie – 1 tsk. brun farin (eller 1 tsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i mirin-stil) – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Forvarm ovnen til 200˚C. Skær rød peberfrugt i ringe. Bland dem med tomater, olie, brun farin og Kikkoman sojasauce. Fordel det hele i et ovnfast fad, og bag det i den forvarmede ovn i 10-15 minutter, indtil tomaterne begynder at sprække.

2 fed hvidløg – 3 spsk. tomatpuré – 1 spsk. olivenolie – 2 tsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi600 g hakkede tomater (på dåse) – 1 tsk. brun farin (eller 1 tsk. Kikkoman sødtsmagende krydderi til madlavning i mirin-stil) – 40 g pinjekerner

Hak hvidløg fint, og steg det i den opvarmede olie sammen med tomatpuré. Tilsæt Kikkoman kimchi chilisauce, hakkede tomater og brun farin. Bring det hele i kog, og lad det simre uden låg i 10 minutter under jævnlig omrøring. Hak pinjekernerne groft, og rist dem i en lille teflonpande, indtil de er gyldenbrune.

300 g nudler, f.eks. penne, rigatoni eller tortiglioni – ¼ bundt basilikum – 3 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce80 g stykke parmesan

Tilbered nudlerne i henhold til pakkens anvisninger, og sørg for at gemme lidt pastavand, når vandet hældes fra. Hak basilikum og rør halvdelen i saucen. Smag saucen til med Kikkoman sojasauce. Vend nudlerne i saucen sammen med de ristede peberfrugter og en smule af det gemte pastavand. Server retten på tallerkener, og pynt med de bagte tomater, det resterende basilikum og pinjekerner. Riv til sidst lidt parmesanost over den færdige ret.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.