Grøntsagsspyd
Ingredienser
Eller
Eller Sauce til grøntsagsspyd:
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl peberfrugterne, og skær stilkene fra. Rens shiitakesvampene, og skær roden af. Skyl squashen, skær enderne fra, og skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver. Sæt de forskellige grøntsager på spyd hver for sig.
Step 2
Varm planteolien op på en pande, og steg grøntsagsspyddene ved jævn varme i ca. 3 minutter under låg. Vend spyddene, og lad dem stege videre i ca. 3 minutter. Læg spyddene på en tallerken, og hold dem varme.
Step 3
Hæld den resterende olie af panden. Varm Yakitori saucen (eller Kikkoman sød sauce til ris) op på panden.
Step 4
Pensl spyddene med saucen inden servering.
Tilberedning uden Kikkoman Yakitori sauce (eller Kikkoman sød sauce til ris):
Indtil stegningen af spyddene er fremgangsmåden den samme. Hæld den resterende olie af panden. Varm hvidvinen og sukkeret op på panden, og lad blandingen småkoge, til sukkeret er smeltet. Tilsæt sojasauce, løggranulat og hvidløgsgranulat, og rør det hele godt sammen.
Pensl spyddene med saucen inden servering.
Opskrifts-ID: 181
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide