Chowder med kylling og østershatte
Chowder med kylling og østershatte

Chowder med kylling og østershatte

4,8 5 Bedømmelse
Samlet tid45 min.
15 min.Arbejdstid
30 min.Tilberedningstid

Denne fyldige, aromatiske chowder forener saftig kylling og østershatte med duftende Kikkoman sojasauce, fløde og hokkaido. Den velsmagende ret er smagt til med spidskommen, laurbærblade og sort peber.

Ingredienser

2 Portioner
700 ml
vand
50 ml
tør hvidvin
1 
laurbærblad
1 tsk.
spidskommen
1 tsk.
sorte peberkorn
350 g
kyllingebrystfilet
2 spsk.
vegetabilsk olie
1 
løg i tern
1 
knust fed hvidløg
250 g
hokkaidogræskar i tern
150 g
østershatte i tern
2 spsk.
hvedemel, type 405
100 ml
fløde (med minimum 30 % fedtindhold)
1 spsk.
frisk persille, hakket
Næringsindhold:2305 kJ / 548 kcal
27 gFedt
50,2 gProtein
21 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

700 ml vand – 75 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 ml tør hvidvin – 1  laurbærblad – 1 tsk. spidskommen – 1 tsk. sorte peberkorn – 350 g kyllingebrystfilet

Bland vand, Kikkoman sojasauce, vin og krydderier sammen, og bring det i kog i en gryde. Prik kyllingefileten med en gaffel, læg den i gryden, og lad det hele simre i ca. 15 minutter. Hæld væden fra, og gem 500 ml af væden til senere brug. 

Step 2

2 spsk. vegetabilsk olie – 1  løg i tern – 1  knust fed hvidløg – 250 g hokkaidogræskar i tern – 150 g østershatte i tern

Opvarm olie på en pande og steg løg, hvidløg, græskar og østershatte i ca. 3 minutter. Kog panden af med den gemte væde, bring det hele i kog, og lad det simre i 10 minutter.

Step 3

2 spsk. hvedemel, type 405 – 100 ml fløde (med minimum 30% fedtindhold) – 1 spsk. frisk persille, hakket

Riv kyllingefileten i fine strimler og hæld den ned til grøntsagerne. Bland fløde med mel i en skål og hæld det i chowderen. Bring blandingen i kog under omrøring. Drys med frisk persille inden servering. 

Tip:

Retten smager lækkert sammen med friskristet baguette.

Opskrifts-ID: 1385

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

700 ml vand – 75 ml Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce50 ml tør hvidvin – 1 laurbærblad – 1 tsk. spidskommen – 1 tsk. sorte peberkorn – 350 g kyllingebrystfilet

Bland vand, Kikkoman sojasauce, vin og krydderier sammen, og bring det i kog i en gryde. Prik kyllingefileten med en gaffel, læg den i gryden, og lad det hele simre i ca. 15 minutter. Hæld væden fra, og gem 500 ml af væden til senere brug. 

2 spsk. vegetabilsk olie – 1 løg i tern – 1 knust fed hvidløg – 250 g hokkaidogræskar i tern – 150 g østershatte i tern

Opvarm olie på en pande og steg løg, hvidløg, græskar og østershatte i ca. 3 minutter. Kog panden af med den gemte væde, bring det hele i kog, og lad det simre i 10 minutter.

2 spsk. hvedemel, type 405 – 100 ml fløde (med minimum 30% fedtindhold) – 1 spsk. frisk persille, hakket

Riv kyllingefileten i fine strimler og hæld den ned til grøntsagerne. Bland fløde med mel i en skål og hæld det i chowderen. Bring blandingen i kog under omrøring. Drys med frisk persille inden servering. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.