Bowl med karamelliserede kikærter i en teriyaki marinade
Kikærter, der er blevet karamelliseret i en teriyaki marinade og ahornsirup, giver denne ret sin sødmefyldte og krydrede smag. Røget paprika og chili fremhæver smagen yderligere. Avocado, grønne ærter, tunfilet og en sauce af soltørrede tomater giver denne aromatiske ret et friskt og fyldigt islæt. Det er den perfekte ret til alle dem, der både elsker det asiatiske køkken og gerne vil spise sundt.
Ingredienser
Sauce:
Derudover:
Fremgangsmåde
Step 1
300 g kogte kikærter – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 spsk. ahornsirup – 1 tsk. røget paprika – ½ tsk. chiliflager
Bland Kikkoman teriyaki marinade, ahornsirup, røget paprika og chiliflager i en skål. Tilsæt de drænede kikærter og bland det hele godt sammen.
Opvarm en pande ved middelhøj varme og tilsæt de marinerede kikærter. Steg dem i cirka 5-7 minutter, indtil de er karamelliserede og sprøde. Læg dem i en serveringsskål.
Step 2
1 avocado, skåret i tern – 80 g kogte, grønne ærter – 150 g tunfilet i olie
Tilsæt avocadotern, de kogte grønne ærter og drænet tunfisk til skålen med de karamelliserede kikærter.
Step 3
1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. olivenolie – 2 spsk. limesaft – 2 spsk. soltørrede tomater i olie – 1 spsk. hakket purløg – 2 spsk. cashewnødder som drys – Persille som pynt
Bland olivenolie med Kikkoman sojasauce og limesaft i en anden skål. Tilsæt de finthakkede soltørrede tomater og purløg. Hæld saucen over grøntsagsblandingen. Drys med cashewnødder og pynt med persille.
Opskrifts-ID: 1218
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide