Gryderet med kylling og grøntsager

Ingredienser

4 Portioner
800 ml
fiskebouillon/dashi-bouillon
200 g
udbenede kyllingelår
 ½ stk.
tofu
200 g
frisk kinakål
100 g
spinat
8 stk.
shiitakesvampe
100 g
shimejisvampe
 ½ stk.
gulerod

Fremgangsmåde

Udben kyllingelårene, og skær kødet i mundrette stykker. Skær tofuen, svampene og grøntsagerne i stykker af samme størrelse. Blancher gulerødderne, til de er halvt møre. Kinakålen forarbejdes rå. Bring hønsebouillonen/dashi-bouillonen i kog i en gryde, og kog kødet, svampene og gulerødderne møre i bouillonen. Fordel retten i 4 spiseskåle, og server Kikkoman Sesam Dressing og Ponzu Citrus Sojasauce som dip dertil.

Tip:

I Japan tilberedes denne slags gryderetter ved bordet over et primusapparat, mens gæsterne ser på. Man kan kombinere mange forskellige råvarer efter smag og behag, fx svinekød eller oksekød i tern, fisk og skaldyr, forskellige grøntsager eller pasta.

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Opskrifts-ID: 154

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Udben kyllingelårene, og skær kødet i mundrette stykker. Skær tofuen, svampene og grøntsagerne i stykker af samme størrelse. Blancher gulerødderne, til de er halvt møre. Kinakålen forarbejdes rå. Bring hønsebouillonen/dashi-bouillonen i kog i en gryde, og kog kødet, svampene og gulerødderne møre i bouillonen. Fordel retten i 4 spiseskåle, og server Kikkoman Sesam Dressing og Ponzu Citrus Sojasauce som dip dertil.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.