Gryderet med kylling og grøntsager
Fremgangsmåde
Udben kyllingelårene, og skær kødet i mundrette stykker. Skær tofuen, svampene og grøntsagerne i stykker af samme størrelse. Blancher gulerødderne, til de er halvt møre. Kinakålen forarbejdes rå. Bring hønsebouillonen/dashi-bouillonen i kog i en gryde, og kog kødet, svampene og gulerødderne møre i bouillonen. Fordel retten i 4 spiseskåle, og server Kikkoman Sesam Dressing og Ponzu Citrus Sojasauce som dip dertil.
Tip:
I Japan tilberedes denne slags gryderetter ved bordet over et primusapparat, mens gæsterne ser på. Man kan kombinere mange forskellige råvarer efter smag og behag, fx svinekød eller oksekød i tern, fisk og skaldyr, forskellige grøntsager eller pasta.
Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.
Opskrifts-ID: 154
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide