Nudelbowl med peanuttofu
Prøv noget nyt til madpakken med denne bowl med tofu i en umami-lime- og nøddesauce, pyntet med et drys peanuts. Blandet med nudler, sprøde grøntsager og spæde ærter er retten perfekt til at holde energiniveauet højt hele dagen!
Fremgangsmåde
Step 1
180 g tofu – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. limesaft – 1 spsk. hakkede peanuts
Bland Kikkoman sojasauce med peanutbutter og limesaft. Skær tofuen i skiver og steg den i Kikkoman sesamolie. Tilsæt sauceblandingen og steg i yderligere et minut. Drys med peanuts.
Step 2
½ rød peberfrugt – ½ lang agurk – ½ squash – 40 g rødkål – 40 g kogte ærter – 200 g kogte risnudler – 2 spsk. frisk koriander
Skær grøntsagerne i skiver og læg dem i en madkasse sammen med tofu, kogte ærter, nudler og koriander.
Opskrifts-ID: 1319
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide